- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
A 3D-t én sem szeretem igazán, legalábbis a mostani formájában nem. A nagy képérzékelővel készült mozgóképet viszont igen, csak hát nagyon oda kell figyelni, hogy ne ez uralja az egész felvételt. Cimborámék most szereztek be egy 5D mark II-t a hagyományos, apró érzékelős pro kameráik mellé, szabályszerűen egymást kell seggbe rugdosniuk, hogy néha rekeszeljenek, mert hiába eye candy a szűk DoF, ha néha nem kívánatos
-
madgie
titán
Nem kötök én semmibe bele, csak szimplán nem értünk egyet. Megesik.
A nagyobb érzékelőjű, alapvetően kisebb DoF-fal rendelkező képen lehet segíteni rekeszeléssel. Fordítva nem. A 2.35:1-et meg legtöbbször anamorf technológiával érik el, szubjektív rondának találom az ovális, "rendetlen" háttérmosását. Szóval teljesen mást látunk szépnek, e' van.
A linket meg köszi, szükségem volt rá, csak 12 éve vagyok látszerész, bő 9 éve digitfotózom (analóg bohóckodás előtte megvolt ,de az nem volt tudatos), biztos fingom nincs arról, mi is a mélységélesség...
-
huskydog17
addikt
Ja értem. Nálam mondjuk egy T-Bred B magos Athlon XP 2400+ (2,0 GHz) hajtotta a GF4-est.(Ez a proci van a mai napig az asztali gépemben 2003 szeptembere óta és azóta gond nélkül üzemel.
)
Az is igaz mondjuk, hogy ugye a Doom 3 a Tech4 miatt OpenGL API-t használta, akkor nem tudom, hogy "mennyire volt barátságban" az ATI az OpenGL-el.
-
huskydog17
addikt
Szerintem inkább az volt, hogy - eddigi tapasztalatok alapján- csak megbízható, ismert újságírókat hívtak meg és ők nyilván nem kockáztatják az állásukat amiatt, hogy egy előbb-utóbb hivatalosan is publikálásra kerülő anyagot néhány nappal vagy héttel előbb kiszivárogtassanak.
A videóban szereplő projektet eddig nem ismertem, de valóban minőségi árnyékolást csináltak már akkoriban, mondjuk így most kicsit vicces látni a software render-t, de akkor ez valóban szépnek számított.
Az előtt meg totál értetlenül állok, hogy nálad egy Radeon 9600 alatt nem ment jól se a Doom 3, se a Far Cry, ugyanis én ezeket egy GeForce 4 Ti 4200-al toltam, mindkettőt magas részletességen és mindkettőnél játszható sebességet produkált a GF4. Radeon 9600-am ugyan nem volt, de az lényegesen gyorsabb volt, mint egy GF 4 Ti, ezért nem igazán értem a dolgot. Lehet, hogy max grafikán próbálkoztál vele, amibe persze, hogy beletört a bicskája. Emlékszem, amikor megjelent a Doom 3, ami Ultra minőségen legalább 512 VRAM-ot kért, akkoriban az nagyon nagy szó volt.
-
huskydog17
addikt
-
madgie
titán
Kettőnk közül szerintem te vagy az, aki kevésbé ért a képekhez... már ha tippelni kéne
(kezdve ott, hogy a mélységélességet is fordítva magyarázod, mint ahogy definiálni szokták: akkor szokták rá mondani, hogy "van", hogy ha le tudod választani az előteret a háttérről, nem akkor, ha kompakt-kamera-módra faltól falig éles minden)
-
tdd587
őstag
Ezt én is néztem, az itt éljenzőknek ez nem tűnik fel? 720p youtube videó, megállítom és OMG a házikó mögött olajfestmény van. Borzasztó. A fickó arca olyan merev, hogy meg sem mer mozdulni? A vízesés megint elvérzik, mint 10 éve mindig. Az óceán már a crysis 1-ben is jól nézett ki, az most is pipa. Fizikát meg nem demonstráltak, azt még jó lett volna látni. Az AI sem fért bele, hogy akkor mire is elég. Vagy 4 hordó lepakolásából valaminek le kellett volna esni, hogy ez már next gen?
A többi rendben volt, ha ezt tényleg tudni fogja 60fps-el is rajzolni és nem csak most az egyszer kiszámolták 3 db GTX590-el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest