- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
válasz
huskydog17 #77 üzenetére
Nagyon.
Közel max. grafikán egy X800 Pro+ Athlon 64 3000+ -al toltam ki a Doom 3-at megjelenéskor (de a megjelenés előtt évekkel kiszivárgott WC-s jelenetet már egész jól vitte egy Radeon 9700 Pro is), nV-ből akkor az FX 5xxx széria futott, ami igencsak adta a porszívó+kenyérpirító feelinget.
-
Silenzio
addikt
válasz
huskydog17 #77 üzenetére
Ez ügyben passzolnék, de a T-Breded egy klasszissal jobb volt az enyémnél.
Vagyis jobb. Nekem is megvan még.
-
Silenzio
addikt
válasz
huskydog17 #75 üzenetére
Az újságírósdiban igazad lehet, meg aztán mit számít pár hét?
A játékot anno egy '96-os 576-ban láttam beharangozva.
A Doom 3-ban meg a Far Cry-ban az lehetett a gond, hogy a te vga-d dx8.1-es volt, amiben nagyon jó volt az akkori mezőnyben. Ehhez képest a Radeon 9.0a-ban renderelt, amiben nem volt olyan erős, mint a 4200-asod 8.1-ben. A magasabb kódút izzasztotta le. Általában medium grafikát használtam, Far Cryban mediumot és high-t vegyesen. A másik az, hogy 1800+-os Athlon XP-m volt, a második leggyengébb. Nem muzsikált túl jól ezekben. -
tdd587
őstag
válasz
huskydog17 #70 üzenetére
Okés, azt hittem az már a 4.0 volt.
-
válasz
huskydog17 #68 üzenetére
nyugalom.
ez nem is a játékosoknak mutatott akármi újat.
játékfejlesztés szempontjából van benne jópár olyan dolog, ami igen csak megkönnyíti a grafikusok, pályatervezők dolgát. -
tdd587
őstag
válasz
huskydog17 #68 üzenetére
Már mutatott. Szerintem.
-
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #57 üzenetére
ugyanaz a technika kb mint a cryengine-nál, legalább is az eredmény szinte megegyező (kinézet+ környezet interakció), egy anvil vagy,vagy frosbite vagy ut stb semmi nem keverhető a cryenginal, csak a dunia, kétlem h csak.nyomokban tartalmazna fryengit...
Am vki tudd vmit az AnvilNextről? AC3ban lesz ez a motor, de lesz benne dx11 meg tesszaláció esetleg nagyobb környezet interakció? vagy élesebb textúta vafy magasabb poligon számú modellek?
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
huskydog17 #12 üzenetére
Nem járt olyan messze az igazságtól, mert a Dunia lényegében egy erősen módosított CryEngine Wikipedia
(#32) gyáliSanyi A Quantic Dream kifejezetten az arcmimikára helyezi a hangsúlyt, mert az ő játékaikban fontos szerepet kap. Egy akciójátékban még ma se sokszor látod az ellenfeled ábrázatát a halál pillanatában eltorzulni az átvezetőkön kívül.
-
fatallerror
addikt
válasz
huskydog17 #12 üzenetére
omg xDDD magyar vagy látom
-
Jofi81
őstag
válasz
huskydog17 #12 üzenetére
Bizony. Már a Far Cry 2 sem CryEngine motoros, volt, mivel nem a Crytek fejlesztette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest