- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ja értem. Nálam mondjuk egy T-Bred B magos Athlon XP 2400+ (2,0 GHz) hajtotta a GF4-est.(Ez a proci van a mai napig az asztali gépemben 2003 szeptembere óta és azóta gond nélkül üzemel.
)
Az is igaz mondjuk, hogy ugye a Doom 3 a Tech4 miatt OpenGL API-t használta, akkor nem tudom, hogy "mennyire volt barátságban" az ATI az OpenGL-el.
-
huskydog17
addikt
Szerintem inkább az volt, hogy - eddigi tapasztalatok alapján- csak megbízható, ismert újságírókat hívtak meg és ők nyilván nem kockáztatják az állásukat amiatt, hogy egy előbb-utóbb hivatalosan is publikálásra kerülő anyagot néhány nappal vagy héttel előbb kiszivárogtassanak.
A videóban szereplő projektet eddig nem ismertem, de valóban minőségi árnyékolást csináltak már akkoriban, mondjuk így most kicsit vicces látni a software render-t, de akkor ez valóban szépnek számított.
Az előtt meg totál értetlenül állok, hogy nálad egy Radeon 9600 alatt nem ment jól se a Doom 3, se a Far Cry, ugyanis én ezeket egy GeForce 4 Ti 4200-al toltam, mindkettőt magas részletességen és mindkettőnél játszható sebességet produkált a GF4. Radeon 9600-am ugyan nem volt, de az lényegesen gyorsabb volt, mint egy GF 4 Ti, ezért nem igazán értem a dolgot. Lehet, hogy max grafikán próbálkoztál vele, amibe persze, hogy beletört a bicskája. Emlékszem, amikor megjelent a Doom 3, ami Ultra minőségen legalább 512 VRAM-ot kért, akkoriban az nagyon nagy szó volt.
-
huskydog17
addikt
Nem, még semmit nem láthattunk belőle, mivel még nem publikált róla semmilyen anyagot az Epic. A 4.0-ról szóló bemutató zárt körű volt és semmilyen felvételt nem volt szabad készíteniük a meghívottaknak. Röviden tehát várni kell, amíg az Epic hivatalosan demonstrálja az új motort. Ez még idáig nem történt meg. Amit idáig láthatunk az az Unreal Engine 3.5 volt, de ez is számtalanszor le ki lett tárgyalva.
-
huskydog17
addikt
-
huskydog17
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy igencsak messze járt. Ha már ennyire belementél a részletekbe, akkor ezt is érdemes lenne pontosítani:
A Dunia Engine 2-3 %-ban tartalmaz CryEngine 1 (azaz ami a Far Cry első részében debütált) kódot, vagyis 97-98%-ban teljesen saját kódot írtak az Ubisoft Montreal fejlesztői (hivatalos adat). Ennek fényében szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy saját motorról van szó. Ha nagyon kukacoskodóak vagyunk és még pontosabban szeretnénk jellemezni, akkor azt is mondhatjuk, hogy a Dunia Engine az Ubisoft egy olyan saját fejlesztésű motorja, amely kis mértékben CryEngine 1 technológiát is alkalmaz.
Én 97-98%-ra nem merném azt mondani, hogy nem saját a motor. -
huskydog17
addikt
válasz
fatallerror #9 üzenetére
SÚLYOS HIBA!!! A Far Cry 3 NEM CryEngine-re épül, hanem az Ubisoft saját fejlesztésű Dunia motorjára!
Nézz előbb utána a dolgoknak, mielőtt ilyen marhaságot írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest