- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
válasz
capulet75 #67 üzenetére
"Kicsit olyan ez is mint az autótuning.Valaki csak az optikára megy van akinek a teljesítmény számit és van aki mindkettőt egyben szereti."
ámen!!!
az áron kiakadóknak: szerintem is dögöljön meg az összes, aki ferrárival, maseratival , porsche-vel jár...jah, meg kubai szivart szív...mac-et vesz...hiltonban alszik és nem a panzióban,és mi mindent hagytam még ki.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
capulet75 #67 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak ennél a háznál nem tudnak elszakadni tőle (az ártól).
Talán éppen ezért van az is, hogy amikor az ember ír egy ilyesmi cikket, esetleg valami drágább cuccal rendelkezik, legyen az deszka, proc, vga, ház, stb, és ír róla akár cikket, akár véleményt, akár csak egy szövegkörnyezetbe illeszti be, rögtön rámennek az árra, és majdhogynem kényelmetlen lesz, hogy mindenki csak az árral van elfoglalva, illetve azzal, hogy nem ér ennyit, sosem lesz ilyenem, mást vennék, nem adnék ennyit érte, mást vettem volna ennyiből,.
Pedig nem is ezt célozza meg a cikk, ráadásul a hangvétele sem olyan. Szerintem a hozzászólások több mint felében elhangzik a drága, vagy nem ér ennyit kifejezés. Nem is csodálnám ha az írónak ilyenkor elmenne a kedve az egésztől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest