Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
Ezt nem írtam.
tessék a művészet
Látod mennyi alapot teremtett?
-
L7wy
őstag
válasz
Crystalheart #19 üzenetére
Hát akkor nem nagyon értesz hozzá, ez van.
De most komolyan, mitől művészi egy bármilyen szépen fogalmazott szöveg, ha mindenki a saját felfogása szerint képezi le az agyában a róla alkotott képet? Akkor maga az olvasó képezi a művészi "képet", a szöveg pedig csak a váz/ötletadó. -
L7wy
őstag
Demoscene (bocsi ez lemaradt)
A demoscene (ejtsd: demószín) nemzetközi underground számítástechnikai szubkultúra, amelynek célja különböző számítógépes digitális művészeti alkotások („demók”) készítése. -
L7wy
őstag
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
Pedig lehet a "programozás" is ám művészi
szerintem legalábbis. Az hogy szóval, ecsettel vagy hegedűvel lehet művészetet csinálni, még nem zárja ki, hogy programozással ne lehetne. Az egész az érzékszervek + agyra való hatása, és mivel el lehet érni programozással is, így én nem zárom ki ennek a lehetőségét. Sőt szerintem a jövő művészete erősen fog kapcsolódni az informatikához (ha már jelenben nem?!).
de a programozást magát én sem tartom igazán művészetnek a szó klasszikus értelmében.
Az írás, festés, zenélés sem az, hanem annak a "végterméke" lehet művészi. A programozás maga nem egy szép dolog, de az eredmény az ami számít.http://lights.elliegoulding.com/ katt a playre loading után.
De ide tartozhatnak szerintem a demoscene féle demok (ez pl 64k kategória), ahol csodálatosan kicsi méretben nagyon durva dolgokat programoznak le.
2."A művészet az emberi önvaló tökéletességének visszatükröződése. Benne megtalálható minden vágy végső célja, és ez az, ami visszacseng: a tökéletesség időtlen harmóniája." - wikipédiáról, szerintem elég jó megfogalmazás.
Én mondjuk az írókat nem mondanám művészeknek (nem is annyira szeretem az irodalmat mondjuk, de ez mindenkinek a saját dolga), szép dolog az írás,lehet nagyon jó, de nekem az inkább más kategória. Nem váltsa ki belőlem azt az érzést, bár lehet, hogy túl vizuális típus vagyok. Nekem az írás olyan mint egy vázlat, amire aztán épülhet egy művészi dolog.
-
L7wy
őstag
A Bioshock szerintem épp, hogy ízig-vérig művészet. Nem tudom, hogy játszottad-e, (olvastad-e) de tényleg eltér a legtöbb játéktól.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Ezeken a képeken szerintem művésziesség van, és kevésbé szórakozás.Vagy olvasd el egyik előző rész, azt hiszem az 1. (nem tudom melyik, az előzőeket nem játszottam) összefoglalóját.
Az hogy mit tekintünk művészetnek eléggé tág fogalom, és szerintem mindenkinek mást is jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged