- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az említett Gaba ház valószínűleg 0,4mm-es acéllemez, ha a gyártó nagyon megerőlteti magát, akkor van az akár 0,6mm is. Az acél sűrűsége ~3x-a az alumíniumének, szóval azonos befoglaló méretek és felépítés mellett a harmad akkora vastagságú acéllemezzel a tömeg kb ugyan oda adódik. Csak az 1,5mm-es alulemeznek (amiből a cikkben szereplő ház készül) már a vastagságból adódóan nagyobb a merevsége, mint egy 0,5mm-es acéllemeznek. Szóval utóbbi sokkal hajlamosabb lesz rezonálni. És így tovább.
coll3ctor: Igen, megtaláltam én is az oldalukon.
canniball: Szerintem nincs baj ezzel a felfogatással, maximum nem bővíthető tovább. A Fractal Design féle függőleges, merevítetlen lemezre való felcsavarozás szerintem rosszabb megoldás. Pláne, hogy a létező léegrosszabb helyen lóg be a lap felé azoknál a vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- Milyen program, ami...?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest