Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Öhm, izé, te most a mITX lapokról beszélsz, vagy a szabványnál kisebb méretű elvileg mATX lapokról?
Ha utóbbi, akkor elmondom mit nyersz vele: A ház eleje és a lap között olyan szabad helyet ahová pl. berakhatsz egy plusz ventillátort a jobb szellőzés biztosítására, vagy a kábeleknek lesz több hely ami szintén jobb szellőzést tesz lehetővé. Ja és ezek a lapok semmivel nem drágábbak, mint a "normál" mATX lapokmITX az más tészta, azt ésszerűbb mITX házba tenni, bár én használtam Antec NSK1380-ban és ott is jól jött, hogy kisebb a lap és több hely van a levegő áramlására. Persze, ha valaki batár nagy "mATX" házat használ, annak mindegy mekkora az alaplap
-
Mercutio_
félisten
Literre?
Mert akkor viszont nyáron elvileg jobban melegszik mint ez
Nekem bejönne ez a kuckó, alapterületben keveset foglal, az meg, hogy függőlegesen mekkora "lényegtelen", ODD-t úy is külső usb-set használok, ha nagy ritkán szükség van rá, itthon pedig van 2 SFX táp "tarcsiba", adapterrel berakom az ATX helyére így még plusz helyet is nyerekszóval ha itthon 14k körül lenne talán megválnék az SG05-től
Antibazsi: Az a Lian Li majd 2X akkora, árban meg inkább 2,5X
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Honor 200 Pro - mobilportré
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- PlayStation 5
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest