Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az említett Gaba ház valószínűleg 0,4mm-es acéllemez, ha a gyártó nagyon megerőlteti magát, akkor van az akár 0,6mm is. Az acél sűrűsége ~3x-a az alumíniumének, szóval azonos befoglaló méretek és felépítés mellett a harmad akkora vastagságú acéllemezzel a tömeg kb ugyan oda adódik. Csak az 1,5mm-es alulemeznek (amiből a cikkben szereplő ház készül) már a vastagságból adódóan nagyobb a merevsége, mint egy 0,5mm-es acéllemeznek. Szóval utóbbi sokkal hajlamosabb lesz rezonálni. És így tovább.
coll3ctor: Igen, megtaláltam én is az oldalukon.
canniball: Szerintem nincs baj ezzel a felfogatással, maximum nem bővíthető tovább. A Fractal Design féle függőleges, merevítetlen lemezre való felcsavarozás szerintem rosszabb megoldás. Pláne, hogy a létező léegrosszabb helyen lóg be a lap felé azoknál a vinyó.
-
törölt tag
válasz
canniball #28 üzenetére
Akkor kizárásos alapon az alja kell, hogy legyen. A bővítőhelyek alatt van annyi hely.
coll3ctor: Az 1,1kg-os adat honnan származik? Jó megtaláltam. Egyébként ha a befoglaló méretek alapján kiszámítod, hogy tömör 1,5mm-es lemezből mennyi lenne a tömege, akkor nem rossz az. Az ugyanis 1,52604kg-ra adódik. Viszont a ház azért szét van lyuggatva, a táp kivágása önmagában elég nagy tömegspórolás. Az az 1,1kg egy ekkora aluház esetén teljesen reális 1,5mm-es lemezből. Nincs belőle kispórolva semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Augusztusi hardverszuflé
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest