Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3m88
csendes tag
válasz
#71562240 #829 üzenetére
Nézd...Ha hiszed, ha nem, az egész délelőttöm arra ment el, hogy átolvastam az egész témát és ez az egy kérdés maradt meg bennem, hogy miért kell frissíteni, mivel az okokat nem értem, mert nem olyan módon volt leírva, hogy az én laikus paraszt elmém is megértse.
Tudom nagyon jól, ez az én fogyatékosságom már, de fingom sincs mire jó a root, mi az a launcher, mi az az aosp, cwm, miui, vagy ha "FC-zik a telefon", szóval tényleg full fogalmatlan vagyok.
Persze az ilyenekre mondják, mint én, hogy jó neki akármilyen telefon is, de azért próbálnék a pénzemből a lehető legtöbbet kihozni, csak ha meg utánajárok valaminek akkor olyan infókba ütközöm amiket több napnyi utánajárással tudnék csak összehalászni esetleg, azért hittem azt, hogy egyszerűbb lesz megkérdeznem, hogy mennyivel rosszabb a 028-as rom, mint a 035-ös, hátha valaki leírja, hogy "lassabb", vagy "eltűnik pár csúnya kínai ikon" vagy mittomén'. Szóval ilyen kommersz, fogyasztható módon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest