Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
motocoder
aktív tag
A 028-as multi nyelves Miui rom hibài:
-folyamatossan akadt minden /pl.sms irásnál a billentyüzet 2 mp lemaradásban volt a kezem sebességétöl.Pedig nem vagyok gyorsiró bajnok.
-a ram használat 90% fölött végig
- folyamatossan felugro hibaüzenet kinai nyelven
-a böngésző sokszor fagy ki teljessen, és ha kilépsz belöle mindig ujratölti az oldalt.
- nem tudsz képet hozzá rendelni a hivotthoz
-gyorshivo ikon nincs a szoftverbe,csak külön alkalmazáss segit ezen -
New Bluestar
tag
Szia !
Én a gyereknek vettem ilyet még három hónapja . 17 éves , úgyhogy használja rendesen, játékokat ,zenéket , meg ami neki kell rak fel rá. Hozzá nem nyúltunk, rootolva sincs meg semmi, és eddig abszolut semmi problémája nem volt.Akku sokáig bírja, hangja kiemelkedően jó, legalábbis az előző telójához képest ( az LG volt). Fényképeket szintén nagyon jókat csinál, én próbáltam a GPS-t rajta, az meg egyszerűen olyan amit még nem láttam, kb 2 mp alatt talál holdat, és tartja is , pontos is.
Szóval ennél jobb telót ilyen árban szerintem nem lehet kapni. Legfeljebb van akinek túl nagy a mérete.
Ja , és én KukkSteve- nél vettem csoportosban, akkor még olcsó volt, de ha jól látom nála most is olyan 170 dollár lehet, vagyis olyan 43 ezer alatt kijön. Igaz nem pár nap. hanem inkább 3 hét alatt jön meg.
-
törölt tag
Nem muszáj a frissítés.
Mondom, ha még nem tudod, hogy mit válassz és miért válassz, szaladj végig a topik teljes tartalmán, egy félórát-órát megér, és képbe kerülsz teljesen, így bátran dönthetsz hogy a jelöltjeid közé tartozzon-e ez a mobil. Vagy felmerülnek újabb kérdések, és akkor aszerint tedd fel őket, mert a mostani kérdéseid már alaposan körül lettek járva korábban. -
törölt tag
Az áráért nagyon jó, teljesen kiforrott, szinte csúcshardver telefon, "brand minőségű", nem mellesleg a világ ötödik-hatodik legnagyobb mobilkommunikációs gyártója a Yulong, előzvén Sonyt és hasonlókat, mostanában foglalják el a világot, kitörvén Kínából. Egyébként minden felvetett kérdésedre választ kapsz, ha végigolvasod a topikot - nem sok.
Sokaknál nincs baj a közelségérzékelővel sem, nálam sincs. Nálam az indikátor LED nem ég, de ez egyedi hiba, nem típushiba. A valóságban szerintem szebb is, mint a képeken. Ha most veszel, akkor úgyis a 35-ös verzióval jön, de ha mégse, akkor ezzel ráérsz törődni akor, ha megvetted (illetve erről is minden le van írva a topikban).
A fotói teljes kinagyításban kissé túl zajosak, pedig a kameramodul nagyon jó, nyilván rossz a tömörítési algoritmus. -
Troyan001
tag
Én nem rootoltam, meg vagyok vele elégedve. Igazából nem töröltem egy kínai appot sem, mert nem zavarkodnak. Egy pokereset lehibernáltam a biztonság kedvéért. Google play van rajta, minden további nélkül telepít onnan. Proximity sensor-nak kell egy procalibrate a kisegítő lehetőségek között, minden újraindításnál. Gyors teló, torrentezem, (megölte a régi tabletemet, ezt nem tudja), filmet nézek, netezek vele. Akksi is fain. Mostanában úgy fényképezem vele, hogy videó felvétel aztán onnan print screen. Az is vállalható számomra. Túl gyorsak a gyerekek...
Nem tom most mennyiért árulják de 46k-t megért, dhl-el, áfával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest