Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
a bootlopba keveredett kollegának üzenem : ha végképp nem megy akkor még a YGDP talán mentsvár lehet..hasonló mint a flash tool....csak itt a config nál telefontipus kiválaszt, cpb betallóz majd apply, és ha leellenőrizte a romot akkor mehet a flash...(nyilván akku ki be és kikapcsolt állapotban teló feldug ) majd start(driverek megléte itt is fontos)
üdv, egy F1 es kollega -
gabika318
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #697 üzenetére
nekem nemsürgős, ráérek.
mindig van aki kicsit drágábban is megveszi, mert azonnal a kezébe kerül.
-
gabika318
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #694 üzenetére
add hozzá a vámot meg egy zsír új 16 gigás kingston kártyát. már nem is olyan durva...
meg van aki nem vár 2-3 hetet az aliexpress ügynökön keresztül
összesen 2 eladó 7320as van most az olxen, az egyik 55, a másik az enyém, a többi hirdetés csak közvetítős vásárlás (vatera) -
shift+ő
senior tag
Jó készülék általában, ilyen gyors GPS-el még nem találkoztam MTK chipset esetén.
Engem egy dolog bosszant, ebben kérek segítséget, Gyári 035-öm van fenn, ha a kijelzőt fentről le végig simítom, akkor privát módba akar vinni, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
-
egeisa
csendes tag
Én is egyértelműen ajánlani tudom a telót, mikor csatlakoztattam a géphez, én nem tudtam hozzáférni a gyári memóriához, de igazából nem is kínlódtam vele, mert másnap megjött a micro sd és azt berakva már a gyári és a micro sd-t is jelezte, mindenféle állítgatás nélkül.
A töltő nekem is belemegy az aljzatba, a GG-vel kapcsolatban nem tudok mit mondani, ezelőtt is gg nélküli volt a telóm, úgyh engem nem zavar a hiánya
Ha ezt veszed mindenképp jól döntesz! -
-
Nagya21
addikt
válasz
#71562240 #682 üzenetére
HAli!!
Nekem a CooLife UI 5.0-ával jött.
Ikonok 4*4+az alsó 4.(nemtom hogy lehet átbuherálni 5*4-re)
A töltő adapter belefér a földelt süllyesztett dugóba, nem kell farigcsálni, és müködik rendesen, nincs problem vele.
Pro calibration van.
Usb hibakeresés kikapcsolva, akkor minden további nélkül müködik az MTP.
Play van , müködik is.
Tempered glass-t elsőként rendeltem rá, megjött (tokja görbült ,törött, a szivem is megátt, de az üveg egybe volt) nagyon jó könnyen lejön a zsir róla, és nem is látszik annyira mint a fólián, és JÓL CSÚSZIK
Üdv NAgya -
törölt tag
Köszi, megnyugtató!
GG persze nem simaságra való, de például az ex Mate-em (lásd előző hsz.-em) GG-je nagyon szépen-kellemesen csúszós volt, és törölgetni is könnyű volt, ez tehát egy minőségi referencia most nekem. Meg majd esetleg tempered glass...A versenytársak:
Sokat nézelődtem, és ár-érték viszonylatban néhány maradt. Itt döntenem kell, hogy a volt 6,1"-os Mate-m helyett felugrom-e 7" Full HD-ra, ami leginkább Ainol AX Flame lehetne 800yuan/32ezerFt körül (nyolcmagos MTK, 3500mAh, de csak 2/5MP kamera...), vagy maradok Mate-n szintén 800yuan/32ezerFt körül (elavultabb négymagos HiSilicon, HD, 4050mAh...), vagy lejjebb megyek 5,5 collra, ahol az egyik a 7320, várhatóan 700yuan/28ezerFt körül vagy kevesebbért, illetve Leagoo Lead1 700yuan/28ezerFt (5,5", HD, négymagos MTK, 2200mAh, 4,4.2 Kit-Kat...). Ez van, ha a következő egy-két órában nem lesz újabb ötletem.(#686) kammerer Coolpad-et
-
törölt tag
válasz
gabika318 #684 üzenetére
Köszönöm, egyébként az appdrawer nélküliség, meg fotókon látott néhány ikontéma azt mutatja, hogy a UI fejlesztésében igencsak együttműködhettek a Huawei-jel, mert pl. a nemrég tőlem ellopott ex Mate-emen is hasonló megoldások vannak, ill. átfedések egyes témák között. (Vagy az látszik, hogy mindegyik a MIUI-ból ered.)
Azon a tempered glasson bizony erősen elkezdtem gondolkodni a topik olvasása közben, láttam némelyeknek már meg is jött, és tetszik nekik. Ha ezt a Coolpadot választom, akkor lehet, benevezek tempered glassra is. -
RVR400
veterán
válasz
#71562240 #682 üzenetére
Mi lenne a másik két telefon, amiből választanál?
A kijelző szerintem nem GG, de ugyanannyira nem zsírtaszító, mint a GG, értsd jól a Gorilla Glass nem zsírtalanságra való. Viszont erre simán tudsz rendelni tempered glass kijelzővédőt, és onnantól kezdve nem érdekes a GG/nem GG kérdés.
Az enyémen 035-ös van, nem friss, és hónapok alatt sem jelentkezett a proximity hiba. Semmi bajom a telóval, teljesen tökéletes. Üzemideje jó, kijelzője kiváló, kamerája szintúgy tökéletes. Tény, hogy várom a 4.4-et , mert azzal még jobb lehet, de így is messzemenően ez a legjobb kínai telefonom.
MTP módban működik a teló szó nélkül, bekapcsolt USB hibakeresés mellett is. A töltőjét ki sem vettem a dobozból, így arról nem tudok nyilatkozni.
Nova launchert tettem fel, így a gyáriról nem tudok nyilatkozni, de ennél beállítható az 5*5. Play hibátlan, igazából nem tudok semmi olyat mondani, ami miatt ne ajánlanám. -
gabika318
aktív tag
válasz
#71562240 #682 üzenetére
hardver:
jiayu g3 telóm volt korábban, gg-vel. összehasonlitva a dzsuva ugyanugy megmarad rajta és tökéletesen lehet mindkét képernyőn tapicskolni. ha nem tudnám azt hinném ezen is gg van. amúgy 1500 ftért kapsz tempered glasst, pont ugyanaz lesz a funkciója mint egy gyári ggnek.
a töltőt dobd el, nem ajánlatos ezeknek a gyenge minőségű adapteres töltőknek a használata.szoftver:
te is gyengusz proxival fogod kapni, ne reménykedj
028 és 035 szoftban is van proxi kalibráló, megy root nélkül
tapasztalatom szerint kell usb debug az mtphez is, mert anélkül nem települ a coolpad mtp driver, utána kikapcsolhatod
teljesen változó ki 028, ki 035 softtal kapja
lehetőség szerint frissítsd 035re, a 028 nagyon elcseszett root szempontjából
a 028ban nincs appdrawer, 035ben van, 5 sor 4 oszlop, ha jól emlékszemui: eladó a saját cp7320am
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány órán belül döntenem kell, hogy milyen telefont rendelek Kínából, ez az egyik jelöltem két-három versenytárssal. A topik egészét, a teszte(ke)t, a specifikációkat elolvastam, egy-két költői ill. gügye kérdést feltennék, afféle aggódásokat, talán némelyikre érkezhet orientáló erejű válasz. Végig abból indulok ki, hogy a gyári ROM-ot használnám, rootolás nélkül, - olvastam, hogy gyáriból is legalább kétféle van, az appdraweres és az anélküli, mindkettőre vonatkoznának a szoftveres kérdéseim.
Hardver:
- Az ugyebár egyértelműnek tűnik, hogy nem GG a kijelző. Akinek van más telefonnal összehasonlítási tapasztalata, tapicskolás közben mennyire érzitek "minőséginek", azaz simának, könnyen csúszósnak, zsírtaszító hatásúnak a kijelző üvegjét? Szeretem, ha az ujjam minél gördülékenyebben csúszik rajta, a zsír pedig könnyen letörlődik.
- A töltőadapter EU változatának alakjáról írottak azt jelentik, hogy "földelt alakú" konnektorba nem fér bele, csak reszelgetés után? Vagy van, aki értelmesebb alakú a töltőadapterrel kapta?
Szoftver:
- Remélem, hogy szerencsés közelségérzékelővel kapnám, de ha típushibással, akkor az ugye egyértelmű, hogy a gyári menü - fejlesztési lehetőségekben levő kalibrációval (Pro Calibration menüpont) biztosan újrakalibrálgatható, a systemben való rootos mókolás nélkül? Tehát az a menüpont biztosan ott van mindegyik változatú-verziójú oprendszerben?
- Az ugye egyértelmű, hogy ha nincs is benne mikro-SD kártya, hanem csak a belső tárhelyet akarom használni, akkor az USB debugging kikapcsolásával biztosan fel fogja ajánlani a számítógéphez kapcsolódást, legalább MTP módban?
- Jól értem, hogy a gyári beállításban 4x4 ikont tartalmazó főképernyő a gyári ROM-on beállítható 4x5-re, tehát 4 sor 5 oszlopra, de ötsorosra (5x5-re) nem?
- Google cuccokból ugyebár csak a Play van rajt, és a topikban volt akinek problémája akadt a Google cuccok Playről való letöltésével, és inkább Gappsot telepített számítógépről. De ugye nem ez az "elvárt" helyzet, tehát elvileg-gyakorlatilag le fogom tudni tölteni a Google cuccokat a Play-ről, bármiféle mókolás nélkül, ahogy illik?
- Gabika írt olyat, hogy neki például 028-as verziójú ROM-mal érkezett, de volt már 035-ös is, és arra frissítvén jobb lett a gép. Aki mostanában kapta a készüléket, meg tudná nézni, hogy neki milyen verziójú az oprendszer?Látható, főleg afféle megerősítő bólogatásokat várok, hogy "normál" felhasználóként más gondom igazából nem lehet a szoftverével, mint hogy esetleg újraindításonként menüből kalibrálnom kell a közelségszenzort.
Előre is köszönöm, ha valaki hozzászól, egyúttal persze köszönöm az eddigi hozzászólásokat is, mert a leendő döntésemhez nagyon sokat segítettek az itt leírt tapasztalatok.
-
shift+ő
senior tag
Fözött ROM esetén nálam a Proximity nem megy, vissza raktam rá a gyárit, és a kisegítő lehetőségek között a ProCalibre szépen helyre rakta.
-
szoke12
őstag
Nem tudja valaki, hogy miként tudom telepíteni a teló illesztőjét úgy, hogy a telót nem kötöm a gépre?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Hozzám került javításra egy ilyen teló. Sajnos bootloop jelenséget produkál. Van esély innen feléleszteni? -
Nagya21
addikt
HAli!!
A coolpad 7320 nagyobb....olcsóbb vmivel(csoportosba 5dodó)
és ezzel valszeg ki is merült minden előnye (hátránya, attól függ honnan nézzük)
Az F1: jön rá kitkat, gorilla üveg, 2gb ram, kompaktabb.
A döntés a kezedben van .
Üdv Nagya
UI:mikor én vettem akkor még 148/180dodó volt a különbség. -
shift+ő
senior tag
system format megoldotta.
-
gkool
csendes tag
bocsika coolpad 7320
-
gkool
csendes tag
Sziasztok !!!!
Mit gondoltok coolpad 7230 vagy coolpad F1-es telefont vegyek???
Eddig egy thl w200 telom volt csak sajnos arccal hárította a betont és szeretnék új készüléket vásárolni.
Azt néztem hogy árban túl nagy különbség nincs.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv gkool -
RVR400
veterán
-
gabika318
aktív tag
Egy kis MicroSD teszt:
Korábban az összes ismerősömnek azt szajkóztam, hogy kínából max. 16 GB-is MicroSD-t rendeljetek, mert a fölötti méret 100% hogy hibás vagy kamu a mérete.
Ezek után megrendeltem kettő darab 32GB-os ADATA memót....
Gratuláltam magamnak mert a kettőből az egyik egy hét után elfelejtette a fényképeket/fájlokat.
Ezek után elkezdtem használni a régi Nokia 5800 gyári 8GB-os Class4-es memókártyáját, amit kaptunk hozzá. Évek óta tökéletesen szuperál.Közben rendeltem Ebay-ról egy 16GB-os Class10-es Kingston memóriakártyát. Megérkezett, teszteltem ez már eléri az elvárásaimat, így bátran merem nektek is ajánlani. Gyorsba csináltam mindhárom kártyával egy R/RW tesztet:
Kínai ADATA 32GB Class10 (Aliexpress)
Olvasási sebesség: 4 MB/s
Írási sebesség: 23 MB/sNokia 5800 noname Class4
Olvasási sebesség: 5 MB/s
Írási sebesség: 20.6 MB/sKingstone UltimateX 16GB Class10 (Ebay)
Olvasási sebesség: 8.9 MB/s
Írási sebesség: 28.3 MB/sNincsenek illúzióim, a kínából érkezett MicroSD-k 99.9%-a hamis, de a most rendelt kártyám már eléri a gyártói szintet és rajta vannak a holografikus matricák ahol lenniük kell. Nem vagyok hajlandó 5-6000 Ft-ot adni egy 16GB-os kártyát venni itthon, inkább a rizikó, de úgy látszik most bejött... (2200 Ft-ért vettem a Kingston kártyát)
Ja itt vásároltam: ebay.co.uk
-
Troyan001
tag
Bakki, feltettem a wake lock detectort, meg a greenify appot, egy két dolgot leállítottam, ami nem kellett. Egy nap 10 óra után 47% on van a teló. Dupla sim, telefonálás, otthon perma wifi, mobilinternet, játék, ebook olvasás. Nagyon faszagányos.
-
RVR400
veterán
-
dlaj
őstag
Csak az emlékeimből gondoltam, a megrendelésnél nem volt szempont. Ezért most a "coolpad 7320 otg" keresésre az első 5-ből 3-nál írta. Sajnos pont rossz helyre kattintgattam. (1949deal!!! pirossal is kiemelte), és itt és itt is láttam.
Kérdeztem volna itt előbb!
-
dlaj
őstag
Köszi srácok
, hazug kínai banda!
-
dlaj
őstag
Azt olvastam, hogy a telefonunk OTG képes, mégsem látja OTG kábelen keresztül a pendrájvot és a külső vinyót sem. Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatok?
-
gwgos21
újonc
-
gabika318
aktív tag
Nem hiszem el....
A Google play szolgáltatásokat váletlenül a \system partícióra tettem a \Data helyett....
Megoldás:
Töröld: \system\app\GmsCore.apk fájlt.
Ezután ha elindítod a YouTube-ot felajánlja a Google play szolgáltatások telepítését a Playról.
Ezután menni fog a YoutubeSorry... Kösz a visszajelzést!
Javítani fogom a csomagot illetve a linket.
-
Huroq
senior tag
Coolpad7320_AOSP_Gabor_V2 -nél csak nekem hibás a YouTube? Nem igazán akar betölteni csak annyit ír, hogy "Hiba történt". Ez volt a Zopo ROM-nál is, a sima V1-nél ilyen hiba nem fordult elő.
Újratettem, de sajnos nem oldotta meg a problémát. -
dlaj
őstag
válasz
gabika318 #638 üzenetére
Akkor, ha jól sejtem ezen leírásod alapján tudom felrakni.
-
gabika318
aktív tag
Sajnálatos módon nem tudtam javítani a Zopo port WIFI be--kikapcs hibáját, így visszatértem az első projektemhez. Lényegében ugyanazokat a módosításokat elvégeztem, mint az Zopo porton. Már ebben is működik a HDR kamera + az SD kártya a \storage\sdcard0-hoz van csatolva stb... ugyanazok mint a fenti Zopo portnál. Azt hiszem ez már elég jól sikerült, KitKat megjelenésig már ez fog maradni.
Letöltés:
Coolpad7320_AOSP_Gabor_V2.zip
MD5: 2d26b78c77eac6de39e7d8f56e808327Telepítés:
Bármelyik custom recoveryvel, én a CTR 2.4-et használom.Még mindig az Xperia Launcher + widgets csomagot tudom ajánlani...
-
shift+ő
senior tag
Ebben az új ROM-ban a WiFi-t nem tudom kikapcsolni, aztán pedig vissza
-
shift+ő
senior tag
Tuti hogy szoftveres a gond, mert a MobileUncleTools-ban a hardver teszt alatt találtam egy proximity calibration menüpontot, az igaz, hogy minden gomb hibaüzenetet generál, de a PS érték szépen változik amint közelítek felé.
Alapból 100-130 közötti értéket mutat, ha fölé teszem a kezem, akkor felmegy 420-ig, ha egy fehér lapot teszek elé, akkor akár a 900-as értéket is eléri.
Telefonálás közben is kipróbáltam a fehér lapos módszert, és láss csodát, így kikapcsolja a kijelzőt.
Kb akkor kapcsolja le, amikor az MUT-ban a teszt szerint 700 körül van az érték. -
gabika318
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #615 üzenetére
Csak most válaszolok a kérdésre: hát én nem sok változást látok a proxi szenzoron.
shift+ő: ez neked is szól...
Elég veszélyes művelet, én nem tenném, ha csak nem muszáj. Te tudod.
-
gabika318
aktív tag
Engem pont nem érdekel, ha nem a megfelelően tartom a fejemhez a telót, felvillan a kijelző. Ennél nagyobb gond ne legyen. Jiayu-ból indulok ki, aminél a GSM és GPS vétel is gyengusz volt, így a proxi ezek után nálam már nem számottevő. Nem 32ezer Ft-os az a kategória aminél semmibe nem lehet belekötni, bár a SG S3-S4-S5-Smillió vagy 4x többe kerül, valószínűleg az sem hibátlan....
-
shift+ő
senior tag
Az enyémen most nem működik a proximity pedig eddig működött.
Kezdek kiábrándulni ebből a telefonból, tökéletes FW még nincs rá, és ahogy látszik, nem is lesz, pedig hardweresen pedig egész jó lenne.Most még kipróbálom a a Zopo ROM-ot.
-
XP nem akarja felismerni a telefont, MTP drivert nem fogadja el.
Valami ötlet? -
gabika318
aktív tag
Coolpad 7320 - Zopo ZP980+ Android 4.2.2 AOSP Port
Portolt rom
Zopo ZP980+ official FW (2014. jun.) zopomobileshopVáltozások:
Teljesen deodexelt
Rengeteg nyelv
Alapértelmezett nyelv: magyar
Rootolt és tartalmazza a Google csomagot (legfrissebb GMS és Play Áruház)
Személyek, Üzenetek és Naptár alkalmazás átalakítva sötét ill. fekete témájúvá
Alapértelmezett beállítások: Nyílt wifi hálózatok értesítés KI, Ismeretlen források BE, Alkalmazások ellenőrzése KI, Akku százalék BE stb....
Többfelhasználós mód engedélyezve (max. felh. = 4, a build.prop - fw.max_users értékkel lehet módosítani)
Bootoláskor induló alkalmazások, a Beállítások alatt
YGPS a Helyhozzáférés menü alatt
Hívás beállítások a Beállítások alatt
Engineer Mode és Factory Mode a Fejlesztői lehetőségek alatt
Fejlesztői lehetőségek menü mindig engedélyezett
Ha 7x rányomsz a Beállítások/A telefonról/Build-szám menüpontra, megnyílik a Beállítások alatt a Speciális beállíttások menüpont (Vol+/- képernyőbekapcsolás, Átlátszósági beállítások)
"Gyári" superuser (Beállítások/Biztonság menüpont alatt) letiltva
Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása letiltva
(használj custom recoveryt a gyári visszaállításhoz)
Alapértelmezett USB kapcsolódás: MTP
Alapértelmezett írási lemez: Külső SD
Külső SD elérési út alapértelmezetten: storage/sdcard0 vagy /sdcard
Billentyűzet: Android AOSP, Xperia Z1S és Anysoft a /data partíción.
Kamera: Android (Zopo) 13 mpx (alapért: 9mpx) működő HDR funkcióval
Kamera: Lenovo SEEit 3.6.7 az összes hozzá tartozó *.lib fájlal
Audio: Viper4Android 2.3.3.0 + V4A driver + Apollo Music Player 1.3
Indító: Eredeti Zopo, én még mindig az Xperia Launcher + widgets csomagot használom
\Data partíción: Xposed_2.6.1 + Patched Gravitybox 3.2.2, Gmail, Youtube, OperaClassic, SuperBackup, Anysoft keyboard, WiFiADB, Mobileuncle MTKTools
FM-Radio, GPS, Wifi, GSM működik, rendesen, nézd meg a további képeket.További képek:
https://plus.google.comLetöltés
Coolpad7320_ZP980Plus_Port.zip
MD5: 36a7b7a83d6e146908f025633d6240c3Telepítés:
Bármelyik custom recoveryvel, én a CTR 2.4-et használom. -
gabika318
aktív tag
-
RVR400
veterán
válasz
gabika318 #611 üzenetére
Egyedül az IMEI mentésnek nem látom sok értelmét, mivel egy gyári visszaállítással úgyis törlöd a telóról, és az az IMEI-t is kinyírja megint.
Szóval rootolt cuccnál az MTK Droid Tools-szal rögtön vissza lehet kézzel írni, így ennek nem sok jelentősége van.
Szóval most jut eszembe, hogy a Mobileuncle Tools-os IMEI mentésnek nincs értelme a telóra. A DT-osnak is kb csak kényelmi szempontból van jelentősége.
-
gabika318
aktív tag
Én is megcsináltam az oroszok által leírt, proxi szenzor javító flashelést.... (videó segítség)
Speciel nem azért mert a proxi szenzort javítani akartam, hanem mert annyit buheráltam, hogy szétesett a teló partíció kiosztása...Itt már a sima flashtool-os csomaggal nem tudtam helyrehozni a telót mert az nem tartalmazta pluszban ezeket a fájlokat:
autobak
cache.img
nvram.bin
panic
uboot.bin
userdata.img
yl_paramsNem éppen veszélytelen művelet:
0. Működő NVRAM/IMEI mentés nélkül neki se állj, mert IMEI vesztős a művelet!!!
1. Szükséges driverek beszerzése, telepítése, PC újraindítás
2. A csomagban lévő (dump_f mappában) SP_Flash_Tool_v5.1352.01 felmásolása/kicsomagolása a C:\ gyökérbe
3. CP7320 mappa létrehozása, ide kell kicsomagolni az oroszok által linkelt csomagból ezeket:
c:\CP7320\MT6592_Android_scatter.txt
c:\CP7320\nvram.bin
c:\CP7320\userdata.img
c:\CP7320\system.img
c:\CP7320\panic
c:\CP7320\autobak
c:\CP7320\EBR2
c:\CP7320\yl_params
c:\CP7320\factory_NONmodified_recovery.img
c:\CP7320\logo.bin
c:\CP7320\secro.img
c:\CP7320\boot.img
c:\CP7320\uboot.bin
c:\CP7320\EBR1
c:\CP7320\MBR
c:\CP7320\cache.img
c:\CP7320\recovery.img
3. Flashtool indít, majd Format fül a következő beállításokkal: majd format
ekkor kiveszed az akkut, majd vissza rakod és villámgyorsan rádugod az USB kábelra
ha végzett a formázással zöld pipa jelzi3/A: itt egy kisebb agyvérzést kaptam, mert a format utáni flashelés megállt DRAM hibával, mondom király, megdöglött a HW, teló kuka.... csináltam egy ismételt formázást, így már nem volt gond...
4. Flashtool elindít, scatter fájl betallóz a C:\CP7320 mappából, ekkor ezt fogod látni:
A preloader kivételével az összes fájlnál pipa van.5. Rányomsz a Download gombra (Download only módban kell lenni), majd:
ekkor kiveszed az akkut, majd vissza rakod és villámgyorsan rádugod az USB kábelra
ha végzett a flasheléssel zöld pipa jelzi
6. Akku ismét ki, majd vissza. Ezután bekapcsolod a telód Recovery módban.
(Vol+ és bakapcs. gomb egyszerre nyomva tartva)
7. Bejön a CTR 2.4 Recovery, mert a fenti flashelést ezt rakta a készülékre.
8. Telepíted a csomagban lévő Coolpad_7320_VanillaAoSpRev2.6.zip AOSP romot.
9. Ha végzett, telóbekapcs, majd dugd az USB kábelra.
Látni fogod ha a tárcsázóba beütöd a *#06# kódot, hogy érvénytelen az IMEI szám!
10. Mivel már van MTKdroidtools-os IMEI (NVRAM) mentésed, megnyitod az MTKDroidTools-t
11. Látni fogod az IMEI mezőknél, hogy biza ugrott az IMEI (null)12. Rányomsz az IMEI/NVRAM gombra, majd a köv. ablakban a Restore gombra. Itt betallózol 2 fájlt, egymás után, majd rányomsz a Reebot gombra a jobb alsó sarokban.
Teló újraindul és MTKDroidtools-al ellenőrizheted, hogy az IMEI helyreállt!
Remélem elég szájbarágós leírás volt.
-
Balinko
csendes tag
Tegnap jött el az ideje, hogy rádugjam a telót az otthoni gépre, de ez nem járt sikerrel, amit feldobott ablakot a gép tiszta kérdőjel, gondolom kínai szöveg.
Hogyan tudnám párosítani őket? A telón még a gyári cucc fut nem vagyok egy telefon guru. Ez az első kínai telóm.
Valaki tud segíteni? Köszi!!!!
Üdv: Balinko -
KisTé
tag
A KITKAT mikor jön meg a telóra ?
-
dealerman
aktív tag
"Coolpad 7320 Csoportos Rendelés!
Üdv.
Készíteném elő a rendelést, de azokat a NAGYON ROSSZ híreket kaptam, hogy ennek a telefonnak a státusza is beszerezhetetlen lett.Ez azt jelenti, hogy a nagykerek a meglévő elég csekély és fogyó készletet jóval drágábban tudják adni, ahogy ez szinte bármelyik oldalon látható.
Az ár a mi esetünkben 175USD lett. Mindenki gondolja át hogy mi legyen, hogy legyen. Egy kis időt hagyok reagálni.
4 LEHETŐSÉG VAN:
1, Át lehet menni Coolpad F1-re, az 180 dollár, most jön a 4.4rá, stbstb. Használom én is, JÓ!
2, Van egy UMI C1 lehetőség is, az ugyan ezen az áron, 148 Dollárért kapható, nemsokára csinálok neki csoportosat
3, Meg lehet rendelni ilyen ilyen áron is a 7320at, vagyis 175USD-ért!
4, Vissza lehet lépni teljes mértékben."tudtam ez lesz..................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Asztrofotózás
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest