- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Valamit nem értek ebben a hűtőben, középen van a venti két oldalt közrefogja a sok lamella és a csövek, na most ha pl( mindegy honnét szívja vagy fújja) balról szívja el a meleget a jobb oldali csőre meg fújja rá ami ugye érintkezik a talpal de ez fordítva is igaz lenne, akkor hogy is van ez? meleget balról a jobb oldalra, akkor mit hűt?(vagy jobbról balra minden )
-
laceeeboy
tag
-
Dragon1004
csendes tag
Hello én a napokban beszereztem a V8-at kicsit fura mert a proci a nagy melegben olyan 34-51 között mozog még igazán hűvösben nem tudtam megnézni. De a kinézete tökéletes. A hűtése, még tesztelgetem de nem rossz. Egy E8200-as van és alapon járatom.
-
plaszy
őstag
Én a V8-ast választanám
Jelenleg olyan 15k környékén kapható. -
tupacamaru
veterán
V8 vs. Z600??
Egyáltalán már lehet kapni a V8-at? Mindkét hűtő nagyon szimpatikus egyébként.
-
engusz
veterán
Itt a következő, az X-bit labs-tól.
-
Konfigos
őstag
Én is találtam egyet Cooler Master V8 Review.
Nem is rossz
-
engusz
veterán
Az első normális review!
-
Fix
tag
De [itt] van néhány nem pártatlan teszt.
-
Fix
tag
válasz
HW Junkie #56 üzenetére
Én a [redtower]-nél vettem.
Persze én is a megvétel után találkoztam teszt-tel amiben nem volt túl fényes a szereplése.
De valszeg ezek elsődleges tesztek.(de nem valószinű, hogy valami is változik)
Ez van! -
HW Junkie
tag
Nekem jövő hétre lesz meg igaz drágábban. Hol tudtál ilyen olcsón szerezni?? Amúgy ami felfoghatatlan az az, hogy egyetlen egy review sem létezik róla néztem 4 nyelven is. SEMMI. Az összes cikk ami létezik preview vagyis több hónapos amiben azt irogatják hogy hű de jó lesz a V10 meg a V12-el egyetemben ehhez képest azok teljesen eltűntek a süllyesztőben ez meg csendben megjelent és azóta a 6.5 milliárd lakosú föld bolygón egyetlen egy ember sem tett fel róla egy tesztet sem az internetre hogy milyen terhelés mellett hány fokra hűt és hogy teljesít más hűtőkkel összehasonlítva. Kérdem én ez hogy lehet?
Pedig muszáj lesz neki rettenentesen jónak lennie mert én ezzel fogok 4 gigahertz fölé menni tehát a Thermalright 120 U E-t alázni köteles és kész -
Fix
tag
Sziasztok
Nah van már ára CM V8-nak 11 000.- és 13 000.- HUF között mozog.
Én 11 000.-HUF-ért vettem.
CM 590-es házikóba bele is fér (igaz egy két venti lehetöség kilőve, mondjuk nem is porszívót akarok csinálni) -
engusz
veterán
válasz
Motion_Blur #52 üzenetére
Gondolod?
Amúgy elég brutál darab a V8, főleg a társával, a Z600-zal egy képen. Kis ízelítő róluk. -
Motion_Blur
félisten
Nagyon széép
CM690-be passzolna
-
msgt.fubar
senior tag
csecse kis hűtő
-
törölt tag
"JÉZUS F@SZ@!"
Nekem csak egy kis csóri TX2-m van, de annyira szeretem.Mindössze 600-t pörög és kézzel tapintva csont hideg a borda! Aláírásomban látható, h milyen procim van és milyen órajeleken járatom (99%-ban 1.8ghz-n hajtom, alulfeszelve, néha ha nagyon kell a power kapcsolok fel 3ghz-re). Üresjáratban jelenleg 22 fokos a procim. Ha terhelem (néhány perc Orthos), nem nagyon megy 40 fok fölé. Jah, házventik low-on üzemelnek. Én is akartam Ninja-t, de inkább kipróbáltam 4e-ért a TX2-t és ha nem lesz jó, akkor jöhet a drasztikus lépés, a Ninja. De erre abszolút nincs szükség a low-budget PC-mhez, még ha hangmániás vagyok, akkor sem! Viszont a V8 tetszik, de nem szórom a pénzt.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Runner_fxr #46 üzenetére
Ezen én is filoztam, mivel konkrétan 6db pipe jön le oldalanként..nekem ez tünt fel.
Ha ugye a kipufogót szimbolizálják a csövek, akkor ugye ez a V12 lenne konkretan.
Ha fedél akkor V6.
De a fedelet nem is figyeltem, annyira meglepett ez a tévedés.
Persze ettől függetlenűl brutális igy is, csak aki picit is ért az autókhoz, azt zavarhatja ez a hiba. -
Biztos jó hűtő. V8 ami tudom, hogy elvileg a 8db heatpipe ra utal, de azért nem csak ezért V8 a neve, hanem a legendás V8-as motorok miatt is, ami tök jó design lehetne, ha nem egy 6 hengeres motor szelepfedele lenne a tetején. Ez kicsit vicces. Nem mintha ez bármit is számítana működés szempontjából, de ha már kitalálták ezt az amúgy ötletes design-t akkor miért kell igy elcseszni. ennyire nem lehetnek hülyék a motorokhoz, vagy mégis?
-
Quiksilver
aktív tag
Hmmmm nem rossz kis hűtő
Vajon elfér az MSI P35 Platinum heatpipe-ja mellett?
-
waverider
senior tag
válasz
GumisPeter #38 üzenetére
a középső venti helye agaszt jobban, mert hiába cserélem ki a ventit halkabbra, ha a lamella elosztás/sűrűség nem megfelelő...
-
törölt tag
válasz
GumisPeter #38 üzenetére
Nem a ventivel van bajom, hanem a középütt elhelyezés koncepciójával. Egyszerűen nem tetszik. Hülye indok, de ez van.
Azt eddig is tudtam, hogy cserélhető a ventilátor. -
edipqe
senior tag
válasz
GumisPeter #38 üzenetére
nem vágom mit nyavajognak a belső ventis megoldástól, simán szerelhető. Felül van 4 csavar azt kiszed venti cserél, ha jól láttam a kialakítást.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
#72042496 #20 üzenetére
Ezt aláírom!!!
Nekem a kis házamban, ami szó se róla, tényleg szellős darab, alapon 37-40 'C, terhelve 55'C.
Rángatva 3200-re alap 42-45 terhelve 65'C.Nem rossz a gyári, de ez a brutális darab kifejezetten nekem lett kitalálva a készűlő új modba.
Bár még vacilálok, lehet ez lesz....
-
ttower
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #35 üzenetére
kinek mit kell betenni ha új hűtőt akarok?
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát látom nagyon félre lettem értve és ti magatok bizonyitottátok hogy igazam van.
Pont arrol beszéltem hogy szerintem kevés ember van akinek külsöre nem jön be.
Az már más kérdés hogy betennéd e vagy nem. Én betenném ha uj hűtőt akarnék, mert jo nagy a házam(viszonylag nagy). Akinek meg nem fér be az igy járt. De szerintem még mindig best buy a Hyper TX/TX2. Én meg is tartom sokáig.Balika911:"Pedig külsőre megfogott"
illusiON:"egyébként meg, szerintem jól néz ki" -
waterman_
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #31 üzenetére
én sem tenném a gépembe, ami most van sokkal hatékonyabb és nincs hangja
-
törölt tag
válasz
ez_meg_emaz #31 üzenetére
LOL! Ha ez megnyugtatja a kollégát, én sem tenném a gépembe. Pedig külsőre megfogott, de a középre tehető ventilátor és a nem gépembe illő design miatt felejtős.
-
törölt tag
válasz
superecneB #29 üzenetére
Proci hőtermelése.
-
superecneB
őstag
Mi az a "CPU-disszipáció"?
-
14adam
addikt
Én vagyok a hülye vagy tényleg ronda?
-
nesa
veterán
Jo jo de meg mindig marad a zalmi 9500
-
törölt tag
Lehet, hogy van néhány ilyen processzor, de #11 nagy általánosságban véve nem igaz.
Ez a CM hűtő jó vadul néz ki, biztos erős is, jó lenne valami teszt róla. Ami engem illet, ettől függetlenül Scythe Ninja-t veszek a passzív teljesítménye és a kulturált megjelenése miatt.
-
törölt tag
-
KMT
addikt
Hm, ha a talpa rézből van, akkor mi ez a szín? Lenne rajta valami felületkezelés? Szerintem ettől csak romlik a hőátadási tényező.
-
Daert
őstag
Egy tesztre kíváncsi lennék,talán valaki összedurrant 1-et.
Egyébként nagyon technokrata,és bejövős a formája -
Noi88
tag
Durva kinézete van, talán a Calibre 9600GT tetszett még ennyire. Árról nincs semmi info?
-
proci985
MODERÁTOR
az a V12... kíváncsi vagyok melyik házba fér bele
mondjuk ez a V8ra is igaz... az IFX14 miatt anno én cserélhettem a házikómat...
nem mondom, ez a v8 durván néz ki.
q6600 meg légen sajnos nem nagyon hajtható ki (talán pár nagyon jól sikerült darab kivételével). viszont ha nem akarsz vizet valamilyen oknál fogva, kell a brutál hűtés nekijje.
-
BRinyo
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy a coolink U8-hoz képest mit villant a V8
Várom a teszteket... 3 év után új trónörökös lesz? -
Puma K
nagyúr
Elég pofás kis hütö és biztos hatékony meg halk is. Ára érdekelne engem is.
(#3) EarL 007: JÉZUS F@SZ@!
Mind a 2 hütö elég brutál. Az a V12 bejövös
-
Antee
tag
Durván jól néz ki... Ha nem 1 hónapja vettem volna ASUS Silent Square Pro-t, ami még mindig fáj a költségvetésemnek tuti vennék ilyet. Sajnos az én jó kis öreg D805-öm is be tudja fűteni a szobát, és egy darabig én is úgy gondoltam, hogy elég a gyári hűtő, de mikor már alapon 55-60°C, terhelve meg 70 felett, hát akkor már megfájdult a szívem, és beruháztam. (Most terhelve 50°C a 30°C-os szobában, alapon meg 38-40
) Egyszóval nem olyan feleslegesek ezek...
-
heihachi
addikt
Nálam is, minimális fordulatra leszabályozva alaplap által, így hangja sincs, a proci meg 29 fokos, ha nem terhelem, de ha igen, akkor sem megy 55 fölé ilyenkor nyáron. Tök felesleges ilyen hűtő, bár tény, hogy iszonyat jól néz ki.
MOD: Bár gondolom tuning miatt jól jöhet egy ilyen, szóval akkor visszavonom, mégsem felesleges.
-
törölt tag
en ezt nem ertem...az en procimon a sima kis gyari muanyag semmi van, nemi minimalis pasztaval, es tokeletesen mukodik, nem is melegszik...
-
Integra
titán
továbbra is nindzsááááááááá
-
simonzé
addikt
Jó nagy nyúl.
-
törölt tag
Van ennél komolyabb is...
Cooler Master V12
Vagy mondhatnám a traktort is: Cooler Master V10 -
ez_meg_emaz
őstag
Ár, ár, ár.... Ha már piacon van árat nem lehetne a hirbe irni?
Igen én lusta vagyok maegnézniEarL 007:
-
Ste
addikt
finom kis hűtő és elég robosztusan néz ki
kellett kis idő, mire rájöttem melyik hőcső hová is tartozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged