- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Nekem jövő hétre lesz meg igaz drágábban. Hol tudtál ilyen olcsón szerezni?? Amúgy ami felfoghatatlan az az, hogy egyetlen egy review sem létezik róla néztem 4 nyelven is. SEMMI. Az összes cikk ami létezik preview vagyis több hónapos amiben azt irogatják hogy hű de jó lesz a V10 meg a V12-el egyetemben ehhez képest azok teljesen eltűntek a süllyesztőben ez meg csendben megjelent és azóta a 6.5 milliárd lakosú föld bolygón egyetlen egy ember sem tett fel róla egy tesztet sem az internetre hogy milyen terhelés mellett hány fokra hűt és hogy teljesít más hűtőkkel összehasonlítva. Kérdem én ez hogy lehet?
Pedig muszáj lesz neki rettenentesen jónak lennie mert én ezzel fogok 4 gigahertz fölé menni tehát a Thermalright 120 U E-t alázni köteles és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest