- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Nem néz ki rosszul, de lényegében használhatatlan a betűk hiánya miatt. Mondjuk azt soha nem értettem, hogy hogyan lesz valaki jobb játékos attól, hogy világít a billentyűzete..
Nekem csak egy szutykos delux k7016-osom van, teljes magyar kiosztással, azt is egy kukában találtam.. szó szerintmegyek az utcán, egy kuka tetején feküdt, én meg hazavittem, kitisztítottam és működik azóta is.. több éve.. pedig napi szinten 20-30 oldalt gépelek 10 ujjal rajta (és verem a billentyűket keményen, mert még elektromos írógépen tanultam meg gépelni, így a nyomás nálam megmaradt erősnek), illetve egy óra fps napi szinten.. szóval nem értem miért kellene sokezret költeni egy bill-re, mikor a legalapabb is elmegy évekig full terheléssel. (tudok olyan önkormányzatot ahol 2004-ben vettek utoljára billentyűzetet - és elhihetitek a legolcsóbbat - és máig mennek, pedig azokon napi 40-50 oldal gépelés is lemegy..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged