- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Hogy én ennek a tesztnek mennyire örülök! Egy éve raktam össze a bátyámnak egy E8200-ast TX2-es hűtővel. Hangtalanul teszi a dolgát stabil 1800-as fordulatszámon.
Pár hete magamnak is megengedhettem egy gépet, szintén E8200-as, csak TX3-as coolerrel. Legnagyobb megdöbbenésemre azonban - bár 1700-1800 körül csöndes - a proci erősebb igénybevétele felpörgeti 2300-ig, ahol hallhatóan búg. Nálatok is?
BIOS-ban amúgy a CPU fan controlra van három opció:
1. auto: a hőmérséklettől függ a fordulatszám.
2. enabled: a hőmérséklettől függ a fordulatszám.
3. disabled: maximális teljesítménnyel pörög a venti.Nem lehetne elkussoltatni vagy megadni neki egy értéket, hogy azon forogjon? Windows alatt futó segédprogramok nem játszanak.
Jelen állás szerint a bátyámnak meg nekem hasonló konfigurációnk van, és a TX2-es jobban megéri, mint a TX3-as, mert halk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged