- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Jim Tonic #52 üzenetére
Ebben igazad van...ott vannak a műgyantával teljes egészében kiöntött cuccok is.
De azért vannak teljesítménybeli különbségek is a LED táp és egy PC tápja között. Az is szempont, hogy ne csak belülről ne jöjjön ki EMR, hanem hogy ne jusson be az EMR.
Nekem is van ilyen LED tápom ami szintén fémházas (ami egyben hűtőborda is) de a két oldalán a műgyanta látszik és nem a fém.
"Egyébként valószínűbb, hogy ilyen házban öntik ki a tekercseket, így megelőzik a "zümmögést", csendesebb lesz, és menetzárlat is kisebb az esély hosszabb távon."
Ha megfelelően (túl)méretezik, akkor valóban kisebb az esélye...
De asszem ezt a témát körüljárni erősen OFF-rágás lenne, ezért nem is folytatnám tovább. Béke...
-
tornas
őstag
válasz
Jim Tonic #45 üzenetére
A műanyag burkolat érdemben nem csökkenti az EMR-t. Egyébként is arra ott a táp fémháza. Na, most akkor ki a jani?!?!
rudi: (#47) Ne túlozzunk...
"Hidd el, mi lennénk a legboldogabbak itt a PH-nál, ha úgy menne a szekér, hogy fel tudjunk venni egy villamosmérnököt, aki napi 8 órában tápokat mér (vagy házakat, hűtőket tesztel hőkamerával, süketszobával, légáramlás vizsgálóval) egy szuperül felszerelt laborban..."
Úgy legyen...
-
tornas
őstag
Ebbe a tápba is a CapXon 400 V-os és LP sorozatú 270 mikroFarad-os kondi található meg. Ugyan a kupakon látható dátum szerint 2013-as, de reméljük, hogy ez már nem a selejtes széria akar lenni.
-
tornas
őstag
válasz
BlackPriest #33 üzenetére
Igen, kevesen vagyunk...
Viszont sokan vannak azok akik a Codegen és társai tápokat választják meg az olcsó alaplapokat erős procival és brutál VGA-val.
-
tornas
őstag
Arra a konnektor oldali fogyasztásmérőre is kíváncsi lennék. Remélem nem Tesco gazdaságos termék.
Ami pedig az "etalontáppal" való fogyasztás összehasonlításokat illeti, nos ez legfeljebb egy meglehetősen pontatlan összehasonlítási alapnak jó. Nem akarom én fikázni a PH! teszteket, mert örüljünk hogy vannak egyáltalán. De ha lehet, akkor lehetne részletesebb is. "Ne kelljen mindig beérnünk a kevesebbel"!
Jim Tonic: Ebbe az országba sajnos, nagyon "színvonalat" pénzelnek teljesen fölöslegesen...
-
tornas
őstag
"Oszcilloszkópos mérés nincs tervben a közeljövőben?
Esetleg ágak asszinkron terheléses vizsgálata?"+1
Ezt már én is firtattam nem is oly rég... Az rendben van hogy vannak külföldi oldalak is, de egyrészt egy adott táp esetében is a tápteszt és tápteszt között is lehetnek komoly eltérések mérésekben és értékelésekben is, másrészt ez nem lehet ok arra, hogy ne legyen egy normális és alapos tápteszt legalább itt a PH!-en. Ma már vietnami táptesztet is előbb találok, mint magyart. Eddig még nem olvastam részletes és alapos táptesztet magyarul valamelyik IT-s szakoldalon sem.
Azt nem értem, hogy az APFC tekercsét minek kell beburkolni? Hogy ne szellőzhessen?!?! Az alsóbb árfekvésű CWT belsős tápoknál ma ez a tendencia. Ami pedig a primer pufikat illetti, CapXon LP sorozat 400 V-os... reméljük, hogy bírják majd az APFC-t, mert ez az LP sorozat nemigazán szereti. Emiatt meg eggyel több ok, hogy az APFC tekercse ne legyen beburkolva. Ja, értem fogyasztói társadalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest