- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Funabashi #139 üzenetére
Nekem most egy TX3-am van, ami egy Phenom II X4-est hűt, persze tuning nélkül. 1900 fordulattol kezd hangos lenni, de alapon alig hallani, viszont ha sok ideig van terhelve akkor hangos, de ez egy Phenom-on, de még így sem olyan hangos mint a gyári, és nem is forog maximumon...
Ha én most vennék, és tuning mellé, gondolva esetleg a következő processzorom hűtésére, akkor nem sajnálnám rá a 8-10000-ret sem, az AC Xtreme Rev.2 jó és halk is, van még a Cooler Master Hyper 212+, ezek 4 magos processzorokon is jó kisebb tuning mellet, egyik sem lenne hangos nálad. Én az AC-t venném a kettő közül, ha a hang a fontos, de akármelyiket is veszed a 3 közül, mind halkabb lesz a gyárinál, persze ehhez az alaplapon is be kell állítani azt, hogyha nem meleg a processzor, akkor ne forogjon maxon a ventilátor, lehet most is csak ez a baj nálad, nézd meg ahogy eladohardver is írta.
Álló bordásat vegyél, hatékonyabbak, eleve, nem véletlen hogy a legjobb hűtők is állók.
Viszaont arra érdemes rákérdezned, hogy a számítógépházadba milyen hűtők férnek bele. -
eladohardver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged