Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
Hurkaleves #75 üzenetére
bár ez erősen szubjektív, de élőben sokkal szebb mint a képeken, én tegnap kaptam meg az enyémet
-
DiceBlade
aktív tag
megérkezett a saját kis házam
meg kell mondjam, sokkal szebb élőben mint a képeken
talpai nagyon gagyik, más panaszom nemhinném hogy van/lesz, de el is kezdek belepakolászni, egyenlőre gyári állapotban -
DiceBlade
aktív tag
kicsi űrméret megmaradt (szerintem) a megszokott ATX/mATX házakhoz képest, viszont bele lehet rakni egy komolyabb gépet(erőművet azért nem építenék bele)
szerintem a Prodigy veszette el az ITX értelmét (bit-techen eATX alaplapot építenek bele
)
az én konfigomnak (adatlapomon) pl teljesen megfelel a mérete, bár át fogom kicsit szabni hogy szebben el lehessen rendezni a kábeleket, és talán egy TX3-nak is csinálok benne helyet
(#54) Probert75: az én szótáramban is hasonló a HTPC(kis méretű és közepes erősségű konfig távirányítóval), bár még sohasem használtam egyet sem
-
DiceBlade
aktív tag
tegnap rendeltem meg ezt a házikót, hamarabb is jöhetett volna a teszt
persze a hibáit javítani fogom, kis túlzással újraépítem az egészet
Node 304-szerű belső kialakítása lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest