- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
alibabo #3124 üzenetére
Én is komolyan mondom, berágtam ma. A barátnőm a gép környékén volt, büszkén mutattam neki, milyen szép poros az eleje. Odáig volt, megértette a lelkesedésemet, mondtam neki nyugi, csak tesztelek. Láttam rajta, hogy alig bírja visszatartani a lelkesedését. Jön-megy 10 perc múlva látom, hogy ösztönösen elhúzza az ujját a tesztelésen lévő felületen. Bizony mondom, szívem megállt.. "Te meg mégis mit csinálsz?? Stb. Semmibe nézed a 2 hetes 'munkámat'???? Eldurrant az agyam,
mintha nem előtte pár perccel mondtam volna neki mivel is múlatom az időmet. Szegény zavarában már azt kérdezgette, hogy mivel töröljön port a lakás többi részében. Aztán lenyugodtam, nem is értem minek ba*sztam fel magam ennyire. Inkább örülnék hogy ösztönösen jön nála a pormennyiség-ellenőrzés. Nem győztem elnézést kérni.
Persze bosszúból és sértődöttségből nem törölte le a port sehol. No lám, minden jóban
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest