Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee
üzenetére
Ha van a környéketeken valami gumis, biztos ad valami szétdurrant darabot. Nekem az egyik fuvaros kolléga adott defekt után.
(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)Én az előző tápomnál kívülrő raktam fel a szivacsos verzíójú kétoldalú Tesával.
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Renault, Dacia topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.