- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
Ja elő már nem rendelek max egy nappal előtte hogy lejöjjön mire gép elé kerülök.
Resi2-t egy hónapig nyüstöltem bőven a platina után is és nehéz volt lerakni. Ha csak ilyen lesz mint a 2 akkor ez az az esrt hogy meg merem venni megjelenéskor. -
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Ajándékba kaptam a fémtokost. De egyébként sem lenne jó a kiadónak hogy majd mindenki majd akkor.
Meg hát van játék ami tényleg kell mikor megjelenik.
Pl most a resi3 is ilyen. -
Beniii06
addikt
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
~10 óra játékidő 40€ összegért karcsúnak tűnik számomra, akármennyire is jó lehet a sztori, muszáj +2 óra játèkidőt hozzátenni 10€ formájában.
-
saelin
veterán
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Igen, úgy kell. Deluxe amiben benne van az összes dlc. (Gyakorlatilag alap+season pass)
Én csak nagyon must have játéknál szoktam day one venni vagy ha multiplayer cím.
-
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Nem volt rosz játék. Hangulatra nekem adta.
Viszont nem szeretem ezeket a dlc-ket. Mire kijönnek már mást játszok, már nem vagyok abba a hangulatba és azt se tudom melyik gomb mi, és le is záródik nálam a játék a végenél, szóval rajtam nem szoktak keresni megjelenő dlc-kkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest