- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Ezek a "gémer" notik veszélyesek fogyasztás szempontából az tuti
Pont ma szívtam 1-el... intel i7 mittomén mi +1070ti vga... az előző szaki frankón megcsinálta valami fémes szutyokkal úgy hogy túlemelegedett a noti...
Most az hogy 1/2 órág tartott mire leszedtem a ráégett cuccot a gpu ról egy dolog ,a hűtésről a polipapir se szedte le teljesen a másik... az előző pasztázás miatt tenyéri helyről szedtem le a rákövesedett cuccot az is belefér... az összes gap padot ujjat kellett feltenni mert vagy szét volt menve vagy féluton leesett aikor összerakták igy tök máshova volt beszorulva... na mind1 laza 2 óra és csili vili lett... a lényeg hogy most oké a hűtés... a noti 85-87 fokos full terhelés alatt.... na de 5perc után nem bírtam megfogni mögötte az asztallapot mert leégette volna a kezem... mit zabálnak ezek? 8A-es töltő az nem vicből van mellette... most egy ilyen terhelést nem lehet az akkura tenni az biztos én megértem ,hogy legyen gémer /gyors/ mittomén... na de ezek után ez így roppant kényes cucc lesz ilyen szempotból... az persze ezere sehol nincs ráírva ,hogy tegyél alá hűtöpadot és félévente pucold ki mert szépen pirosra süti magát ha egy kicsit is nem jó helyen tolod a gémet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest