Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsi99

addikt

Ezek a "gémer" notik veszélyesek fogyasztás szempontából az tuti
    Pont ma szívtam 1-el... intel i7 mittomén mi +1070ti vga... az előző szaki frankón megcsinálta valami fémes szutyokkal úgy hogy túlemelegedett a noti...
    Most az hogy 1/2 órág tartott mire leszedtem a ráégett cuccot a gpu ról egy dolog ,a hűtésről a polipapir se szedte le teljesen a másik... az előző pasztázás miatt tenyéri helyről szedtem le a rákövesedett cuccot az is belefér... az összes gap padot ujjat kellett feltenni mert vagy szét volt menve vagy féluton leesett aikor összerakták igy tök máshova volt beszorulva... na mind1 laza 2 óra és csili vili lett... a lényeg hogy most oké a hűtés... a noti 85-87 fokos full terhelés alatt.... na de 5perc után nem bírtam megfogni mögötte az asztallapot mert leégette volna a kezem... mit zabálnak ezek? 8A-es töltő az nem vicből van mellette... most egy ilyen terhelést nem lehet az akkura tenni az biztos én megértem ,hogy legyen gémer /gyors/ mittomén... na de ezek után ez így roppant kényes cucc lesz ilyen szempotból... az persze ezere sehol nincs ráírva ,hogy tegyél alá hűtöpadot és félévente pucold ki mert szépen pirosra süti magát ha egy kicsit is nem jó helyen tolod a gémet...

Új hozzászólás Aktív témák