- Fotók, videók mobillal
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Most a stúdióba elvileg a 3900x -et nézte ki a felelős illető szóval lehet lesz szerencsém 1-2-t kipóbálni renderelgetni vele meg hasonlókat. pont az ára miatt választotta és egyszalas telejesítmény miatt. Én is krédeztem ,hogy sokan óckodnak céges szinten tőle . intel így úgy. Azt a választ adta ,hogy Ő is hallotta ezeket,de nekik soha nem volt problémája AMD-kel. Szóval lehet a benti gépem is 3900x ... nagyon kiváncsi leszek tesztek nélkül netes képek nélkül lesz élőben egy ilyen mondjuk. Maya-ban vagy Houdiniben.!!
-
-
Raymond
titán
Lattam, de ott sok hatterinfo hianyzik plusz a szazalekokbol kb 5% az orajelnek tudhato be eleve. Jonak jo lesz mert mar a mostaniak is jok, csak mondom hogy nem kell attesni a lo masik oldalara mert amikor egy ceg termeke jobb mint a konkurencia valamiben azt nem szokjak titokban tartani,. Foleg ugy hogy a konkurecia eleve nem is tudna rovid idon belul valaszolni.
(#740) Plag
Ott van a neveben - "1.35V OC PRETESTED DELID" - megneztek mit tud es azt garantaljak. Ha valakinek ennyit meger az vegye, szerintem nincs ertelme.
-
de ugye minden gyári beállításokon 9900k auton mértek 185W-ot.
Nem, OC-val mérték a 185W-ot. Automata OC-val, amit egyes lapok automatikusan tolnak, ha nem kapcsolod ki ezt a funkciót. De hidd el, ez az automata OC nem volt aktív az AMD mérésekor, amikor összevetették a Ryzen 3-mal.
-
-
Whysperer
addikt
Persze Én arra koncentrálok. lehet hablatyolni össze vissza úgyis a pénztárcámat nézem és ,hog ymit kapok érte. nem érdekel a kék zöld piros. volt mindneem és mindig azt vettem ami a legjobb volt nekem!! ,) Ez elött FX volt Atival aztán FX NV-vel most kék van NV-vel köv sz.tem ryzen lesz NV-vel ( ha csak nem ugrik nagyot a vga terén is a piros)
-
Geller72
veterán
Teljesen mindegy, hogy a holdon tudja, vagy a Merkúron. Tudja vagy nem?Megint idézzem be a kommentet? Ugye nem kell..
Max meghűteni nem tudod, de tudni tudja. Az említett kommentben az volt az állítás, hogy az Intel k-s procik már rég nem tudják. Pontosan tudom, hogy milyen hőt termel egy 9900K, mert olyanom is volt.. De mivel nem azon vitatkoztunk, hogy milyen beállítással, milyen hűtéssel tudja, hanem azon hogy tudja vagy nem, nem igazán értem az értetlenkedést.
. De 3 ember miatt nincs kedvem vitatkozni. Az állítással vitatkoztam, nem a körülményekkel.
-
Geller72
veterán
"És ugye míg régen a k-s Intelt lehetett rendesen húzni, ezeket már nem tudod sokkal a gyári 5 GHz fölé húzni, mert már nincs benne annyi tartalake
"
10 világ rekord egy nap alatt. Ugyanazzal a típussal. (9900K)
Gyári max 5.0Ghz.
O.c: 7613Mhz.
Tényleg nem megy gyári freki fölé. L.O.L. Még valami okos megállapítás?Szeretném, ha a mostani procikból valaki egymás mellé rakna két CPU-t azonos frekin és letesztelné.
Mondjuk visszavennénk egy 9900K órajelét arra a bizonyos 3800X-maxra, hogy fej-fej mellett mizu van. Mert gagyi tesztek voltak már akkor is, amikor kijött a 2700X, aztán meg csend lett. Szóval, remélem, lesznek reális tesztek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged