- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Engem ez tévesztett meg, mielőtt felismertem volna a régi táblázatot:
"by Paul Alcorn May 26, 2019 at 4:40 PM"
Nem a szívem csücske a Tom's Hardware. Az pedig csak rátesz még egy lapáttal, hogy egy olyan cikkben szerepelnek a féléves pletykák, aminek a dátumozása az update miatt friss.
-
Whysperer
addikt
-
Dilikutya
félisten
30-40 a jó szaggatós? Ez nettó baromság. Erre baromira nem éri meg 100-at se kiadni, a 40 akinek nem folyamatos, az vakegér. De persze mindenki úgy bassza el a pénzt, ahogy akarja, de ez így baromira nem ér 100-at. Se. Másfelől 100-ból ez kiskerben nem fog kijönni. Csak az alaplap és a RAM 60 lesz. Persze van alaplap 14 ezerért is AM4-re, de...
-
Én pontosan tudom miről beszélsz.
Volt nálam egy GTX 1050Ti kártya és beleraktam az apuék Intel i5-3300 3.0Ghz-es gépébe, mondom lássuk mit virít Battlefield 1-ben. Volt kb. 40-55 FPS-sem, de az olyan mikrolaggos volt, hogy nem volt élvezetes játszani. A VGA csak kb. 70-75 százalékig volt kihajtva Afterburner szerint, ami engem is meglepett egyébként. A proci meg mondanom sem kell max 100 százalékon ment szinte mindig. Szóval hiába volt „csak” egy 1050Ti mellé társítva, még azt is megakasztotta a 4 magos Ivy bridge procit.
-
DraXoN
addikt
egyén és igény függő, kinek mi éri meg.
én is 2 éve terveztem, hogy lecserélem az FXem.. de .. valahogy mindig "túlél" és "nem akar elfogyni".. legalábbis azokkal amikkel játszok tudja a 60fps-t (többnyire), VGA csere lett egy tavaly ősszel mert 40kért kaptam RX470et, azon kívül nem nyúltam a konfighoz jó ideje..
mondjuk én sose voltam "nagy játékos" ... sose köt le végtelenségig egy cím se, egy-két stratégia játékot leszámítva, de azoknak meg az isten ideje se lenne elég, én is ha havi pár órát ha játszok velük...
a fogyasztása magasabb... de számolgatok és több évi villanyszámla különbség kijönne a fejlesztési költségekből akkor is ha 24h-ban terhelném a gépet... ide-ben meg évtizedes a különbség... és akkor azt se számoltam bele, hogy azért nem is megy egész nap..
ami inkább zavar, hogy nyáron (is) "fűt" ha terhelem, bár amióta az R9-280 helyett RX470van, a "fűtőteljesítmény" érzésre is jelentősen visszaesett...még kivárok ... lehet zen2-re cserélek.. de... nem tudom még... majd meglátom.. (most az csábít, hogy igen olcsó már a DDR3 ram, kínából AMDonly kitek vannak 2x8GB ~10-12k körül, néha munkára használom, és leginkább ramból szokott kifogyni akkor a gép).
a 30-40 azért érdekes, nekem sose esik be "szaggatósan" ... illetve egyszer tette, amikor ráraktam egy nagyobb hűtőt a cpu-ra... és "betakarta" a vrm-et, így amiatt droppolt az órajel.. de oda némi légmozgást teremtve, minden helyreállt...
-
-Skylake-
addikt
Miert amugy szerinted nem mindegy igazabol ? Azt az egy kerdest leszamitva, hogy "Szia hol szulettel?" leszamitva milyen altalanosaggban felmerulu helyzetben szamit igazan, hogy mi a valasz ? Melyek az elet azon aspektusai, ahol ugy nagyon szamit 2019-ben, hogy te most budapesten, dublinban vagy hamburgban szulettel ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Renault, Dacia topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged