- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
- 

koko52 nagyúr válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetéreArra gondoltam, hogy a megjelenés után pár hónappal mindig lejjebb megy. 
- 

Kvg senior tag válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetéreSzúrni kell a lapátok közzé egy fogpiszkálot, vagy elvágni a sárga drótot és csendes lesz.  
- 

Gyuri27 félisten válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetéreCsapd le csacsi óta tudjuk, hogy a vörös fény nyugtat. 
- 

Ragnar_ addikt válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetéreMost elolvasgattam a dalszöveget, és valóban jól sikerült darab, kétségtelen.  Én szerintem még egy-két VGA gent kihúzok a 1600x-el, aztán egy 8c/16t-s procira váltok majd, amelyik akkor ár/értékben a legjobb lesz. Én szerintem még egy-két VGA gent kihúzok a 1600x-el, aztán egy 8c/16t-s procira váltok majd, amelyik akkor ár/értékben a legjobb lesz.Whysperer az induló tényleg jó, csak aktualitását vesztette. De még lehet aktuális, ha az Intel visszatér 2021-ben 7nm-en, hiszen Intel 7nm >>> bármi 5nm.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Ragnar_ addikt válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetéreÉn nem féltem az AMD-t, csak ugye az AMD fan induló idején nem a legsikerültebb szériája futott az AMD-nek. Azt azért nem tagadhatjuk  
- 

green dude tag válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetéreA nagy fenét!  Ár/értéket nézek a kiszemelt kategórián belül és újonnan sosem veszek hardvert. Megnézem majd, hogy mit hoznak a tesztek aztán ha összességében jobb lesz mint a 2070 akkor tudok várni mondjuk 1,5-2 hónapot amíg "beáll" az ára. Ha nem lesz jobb akkor simán jöhet a 2070 is. Ne tévesszenek meg az AMD-s cuccaim. Ár/értéket nézek a kiszemelt kategórián belül és újonnan sosem veszek hardvert. Megnézem majd, hogy mit hoznak a tesztek aztán ha összességében jobb lesz mint a 2070 akkor tudok várni mondjuk 1,5-2 hónapot amíg "beáll" az ára. Ha nem lesz jobb akkor simán jöhet a 2070 is. Ne tévesszenek meg az AMD-s cuccaim. 
- 

hokuszpk nagyúr válasz  SECTORnooB

üzenetére SECTORnooB

üzenetére"Neked a kis légkavaró smafu" sajna a nyaron szukseges honaljventillatoromat meg sem kozeliti  
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)