- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most az, hogy kivette a power limitet ő vagy a deszka, mindegy szerintem, a lényeg hogy 180 watt Power limit nélkül érhető el és ez volt a hozzászólásom lényege.Nem csúsztattam, főleg nem állt az erős csúsztatás. Mi értelme lenne?
Az hogy Intel mit bűvészkedik engem kb hidegen hagy,ha kamuznak akkor ők teszik, rájuk igaz ez az ige.Azt fent tartom, hogy aki K-s procit vesz Z-s deszkában annak erősen érdemes a BIOS ban turkálnia, vagy az OC vagy pedig éppen annak elkerülése miatt. Most mindegy hogy a fogyasztást vagy a teljesítményt, vagy mindkettőt vesszük előtérbe, mert aki automatikus beállításokon hagy mindent az könnyen beleszaladhat meglepetésekbe és előfordulhat simán 180 wattos fogyasztási maximum.
HEDT deszkánál nálam tágabbak a beállítási lehetőségek vannak szerintem, ezért óvatosan nyilatkozom, mert nem mindenkinek van rá módja szerintem , hogy ennyire finomhangolni tudja a fogyasztást, mint pl én vagy egyszerűen leszarja és nem foglalkozik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest