- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
1. Nem személyeskedtem, nem tudom hol látsz ilyet. Nem hazugságot írtam, csúsztatást. Ennek jelentése: nem feltétlen valótlan, csak pl. féligazság, nincs minden kifejtve benne, átsiklik apró részleteken, stb...
2. Azt írtad kivette a power limitet. Majd most leírod, hogy nem kell "kivenni", mert kiveszi a deszka magától ha bármihez hozzányúlsz. Ez így szerinted normális ill. megegyezik azzal amikor valaki szándékosan kitolja a power limitet annak biztos tudatában, hogy többet fog ennia gépe és van megfelelő tápja/hűtése hozzá? Átlagpistikénél? Én ezt emeltem ki és ez az ami a te hsz-edből nem jön ki. Sőt, inkább az ellenkezője, miszerint ez így oké.
Erre céloztam: ez az Intel részéről egy trükk... amit te írsz az pedig az elmaszatolása. Világosan azt állítod, hogy ez így rendben van és default működési modell.
Szerintem meg nem.3. Non k procirol én nem beszéltem,nem írtam hogy csak azt érintii. Se arról hogy gyorsabb vagy hogy nem.
Valóban nem beszéltél. Azt írtad, ez K-snál szerinted rendbenlévő, default működés. Ezért írtam ÉN oda, hogy nonK-nál is ez történik. Szerintem K-snál sem kéne így működnie automatikusan vagy indirekt módon (2. pont), de non K-nál végképp nem. Nem tudom miért nem említetted, mert szorosan ide kapcsolódik: ugyanaz történik, csak itt még problémásabb, mert nonK-nál arra sem lehet utalni, hogy egyébként tuningolható lenne, ezért releváns a direkt vagy indirekt TDP kiütés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Garmin fenix 2
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő