- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most az, hogy kivette a power limitet ő vagy a deszka, mindegy szerintem, a lényeg hogy 180 watt Power limit nélkül érhető el és ez volt a hozzászólásom lényege.Nem csúsztattam, főleg nem állt az erős csúsztatás. Mi értelme lenne?
Az hogy Intel mit bűvészkedik engem kb hidegen hagy,ha kamuznak akkor ők teszik, rájuk igaz ez az ige.Azt fent tartom, hogy aki K-s procit vesz Z-s deszkában annak erősen érdemes a BIOS ban turkálnia, vagy az OC vagy pedig éppen annak elkerülése miatt. Most mindegy hogy a fogyasztást vagy a teljesítményt, vagy mindkettőt vesszük előtérbe, mert aki automatikus beállításokon hagy mindent az könnyen beleszaladhat meglepetésekbe és előfordulhat simán 180 wattos fogyasztási maximum.
HEDT deszkánál nálam tágabbak a beállítási lehetőségek vannak szerintem, ezért óvatosan nyilatkozom, mert nem mindenkinek van rá módja szerintem , hogy ennyire finomhangolni tudja a fogyasztást, mint pl én vagy egyszerűen leszarja és nem foglalkozik vele. -
Tehát akkor mi volt az erős csúsztatás? Érthetetlen a vadaskodas meg az ilyen szövegek, hogy csúsztatás, meg ilyen felesleges személyeskedéssel kezdeni egy hozzászólás. Mi értelme ennek, hogy hazugsaggal vadolsz és úgy kezdesz egy hozzászólást?
Van pár Z deszka ami automatikusan. kiuti a power limitet, ha bármiféle szorzót módosítasz vagy a gyarinal magasabb frekis ramot teszel bele, mint amit a CPU támogat. meg van olyan amit manuálisan kell/lehet atallitani.A fenti esetekben történhet az meg, hogy 180 wattot kajal egy 95 wattos CPU.Ha fix TDP kerettel Jaratod akkor nem lepi át MSI nel a HEDT nel van olyan is hogy akár a ramot is leszsbalyozza a TDP keret atlepesenek elkerülése miatt. de nem is olyan gyors vagy dtoppol, mint írtam is ez a helyzet nálam is a 6800 K nal. Én nem engedem szabadon a TDP t és lemondok teljesitmenyrol. cserébe 110 Watt korul eszik 140 Watt TDP vel.
Non k procirol én nem beszéltem,nem írtam hogy csak azt érintii. Se arról hogy gyorsabb vagy hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SzoftverPremium.hu
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged