- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Pl. az akkuidő és a biztonság ég és föld a UWP javára. Már sokkal több dolgot ki lehet hozni UWP oldalon, az, hogy a fejlesztők mennyire veszik a fáradtságot, nem a Microsoft hibája. A felületek faék egyszerűsége amúgy is divat, mindegy milyen platform (web, hagyományos asztali, mobil vagy bármi).
Illetve ha valami nagyon hiányzik, akkor lehet beszállni a .NET Core fejlesztésébe, illetve küldeni a visszajelzéseket.
Amúgy egy ekkora váltás, amit a Microsoft végez, nyilván nem egyszerű és sokaknak fáj, de csak a megszokás miatt nem lehet a kőbaltánál maradni. Az pedig gondolom senkit nem izgat, hogy a valós UWP (a nem csak csomagolt win32) miatt olcsóbb gépeket lehet használni, felpörgeti a SoC (beleértve az x86-ot is) fejlesztést, de ráadásul könnyebben portolható Linuxokra és macOS-re (.NET Core target esetén). Szóval a Microsoft érdeke, de nem csak a Microsoft érdeke a váltás. -
Khan13
senior tag
A koncepció alatt a Store-only alkalmazás telepítésre gondoltam, nem az x86 leváltására UWP-vel. Amúgy az alkalmazás csomagolás/konvertálás pont egy olyan dolog, ami segíti lépésről lépésre a fejlesztőket az UWP-re való átállásra. Nem kell egyből nulláról újraírni, hanem lehet fokozatosan átállni köztes hibrid állapoton keresztül, amiből a felhasználó csak annyit lát, hogy a hagyományos x86-os szoftver képes használni a notificationt, rendes informatív csempét (nem csak statikusat), stb.
-
ja igen , félreérthetően fogalmaztam, de azért evidens, hogy nem a CPU ra gondoltam négyzet-centiméterekben kifejezve.
erre reagáltam a cikkben:"mivel maga a 3 milliárd tranzisztorból álló lapka 10 nm-es gyártástechnológiával készül, így a tokozása igen kicsinek mondható és ez a konkurenseknél jóval kisebb platformdizájnt eredményez."
maga az egész platformdizájn kisebb, 7 nm en meg még kisebb lenne. Persze ott vannak az integrált megoldások, amik még inkább csökkentik a mérettet, de már maga az alap felépítés a CPU tól indul, gondolom én, persze a fő különbséget az integrált cuccok jelentik.
Abu85(#26) : Az is egy hatalmas baklövés volt, pedig milyen jól indult anno és mekkora sikert jósoltak neki. ez az év nem az Intel éve lesz, egyszerre csattant ki minden hibájuk. Kíváncsian várom a lépéseket tőlük és ellenük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest