- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ja igen , félreérthetően fogalmaztam, de azért evidens, hogy nem a CPU ra gondoltam négyzet-centiméterekben kifejezve.
erre reagáltam a cikkben:"mivel maga a 3 milliárd tranzisztorból álló lapka 10 nm-es gyártástechnológiával készül, így a tokozása igen kicsinek mondható és ez a konkurenseknél jóval kisebb platformdizájnt eredményez."
maga az egész platformdizájn kisebb, 7 nm en meg még kisebb lenne. Persze ott vannak az integrált megoldások, amik még inkább csökkentik a mérettet, de már maga az alap felépítés a CPU tól indul, gondolom én, persze a fő különbséget az integrált cuccok jelentik.
Abu85(#26) : Az is egy hatalmas baklövés volt, pedig milyen jól indult anno és mekkora sikert jósoltak neki. ez az év nem az Intel éve lesz, egyszerre csattant ki minden hibájuk. Kíváncsian várom a lépéseket tőlük és ellenük.
-
Én értettem elsőre is, vagy hol jött át az hogy nem ?
ezt írtam én is, hogy a Winstore közelébe sincs a play áruház színvonalának és ott( Abdroid) ráadásul megoldható a külső alkalmazások telepítése, míg Windowsnál ez nem annyira evidens, hogy módolás nélkül ezt megoldhatod majd.
Egyetértek azzal, amit írsz.
.mf ( #16)
A gyárépítést a cikk elején leírt CPU nagyságkülönbség miatt értettem,amin a 7nm segíthetne. Az mind igaz, amit leírtál. -
Hmm Intelt rendesen körbelövik. Kár volt anno leállnia a gyárépítéssel, most már tolhatná a 7 nm CPU -it , most meg azt sem tudják melyik oldalra nyúljanak, hogy ne veszítsenek piacrészt. Hozzá teszem, ilyen alapon megérdemlik.
Cifu (#11) : Azt azért hozzá tenném,hogy Googleplay és Winstore messze nem egy kategória kínálat és minőség szempontjából.
Remélem jön megoldás 2nd hand megoldásra is, vagy moddolják a cuccot gyorsan a megjelenés után
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest