- Apple Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #19 üzenetére
Szerintem ez egy olyan "soha nem használom ki de mégis jó érzés hogy van" fícsör. Menapság amúgyis ki használná ezt ki? Amikor már 4Tb-os vinyók is vannak...
És pl kinek kell 3db 5,25ös bővítő? Ott is lehetne helyet spórolni, de a mai napig egy gyártó sem adja 3 alá, vagy csak nem találkozok ilyen házakkal. Mire lehet azt még használni egyáltalán? Ez biztos egyéni dolog, de az optikai adathordozó az én szememben már úgy 5-6éve a legacy kategóriába került, van de nem használom.
Nekem amúgy az a zöldség szúrja a szemem benne, viszont az elgondolás hogy már nem olyan tésztaszűrő mint a többi hundred az nem olyan rossz. Lehet szellős de mégis halk attól hogy "gémer"Lupi00: Valamikor nekem is volt Nine hundredom, csak én csendmániás voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple Watch
- Reklámblokkolók topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő