- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootry
tag
Jó féle házak, kiváncsi leszek itthon mennyiért adják majd őket.
-
KAMELOT
titán
Antec Nineteen Hundred jó fajta házikó! Zöldet cserélném feketére.
-
Lupi00
tag
Tudom, láttam azt a házad. Aztán megtetszett és megvettem. De engem nem zavar, hogy berreg, még egy kis benzinszag kéne. Mikor átadom magam az önfelett multizás élményének, képződik körülöttem egy hangszigetelt burok, melyet a legális tömeggyilkolás képez. Ilyen apró neszek hiába is próbálnák áttörni, hisz ez néha még a nőstény-humanoidnak is problémát okoz.
-
tajcsi
őstag
A kühler nagyon jól néz ki főleg a ventis része...a házakról nincs véleményem, vagyis, nincsmit mondani...TJ11, TJ07, PC V2000 azok a pc házak...ezek max nyúlládának felenek meg...
-
Geffry
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #19 üzenetére
Szerintem ez egy olyan "soha nem használom ki de mégis jó érzés hogy van" fícsör. Menapság amúgyis ki használná ezt ki? Amikor már 4Tb-os vinyók is vannak...
És pl kinek kell 3db 5,25ös bővítő? Ott is lehetne helyet spórolni, de a mai napig egy gyártó sem adja 3 alá, vagy csak nem találkozok ilyen házakkal. Mire lehet azt még használni egyáltalán? Ez biztos egyéni dolog, de az optikai adathordozó az én szememben már úgy 5-6éve a legacy kategóriába került, van de nem használom.
Nekem amúgy az a zöldség szúrja a szemem benne, viszont az elgondolás hogy már nem olyan tésztaszűrő mint a többi hundred az nem olyan rossz. Lehet szellős de mégis halk attól hogy "gémer"Lupi00: Valamikor nekem is volt Nine hundredom, csak én csendmániás voltam
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
kromatika #18 üzenetére
A Nineteen Hundred nagyon elborult. Nekem speciel külsőleg sem jön be, de könyörgöm, mi a francért kell ennek ilyen irdatlan magasnak lennie? A két tápot simán elhelyezhetnék egy magasságban is, legfeljebb nem 30, hanem csak 20 merevlemez férne a házba. Egy játékosnak (ha már a cikk szerint nekik szánták) mégis mire kell annyi HDD?
-
kromatika
veterán
Az antec Hundred sorozata nekem sosem tetszett.Ez sem.Viszont a P100-nak ,ha jó áron érkezik
-
-
-
tornas
őstag
Remélem, hogy lesz 3 vagy több táp befogadására alkalmas házikó is.
Amibe olyan alaplap (minimum 2 db i7-es procival, de inkább többel) is bekerülhet ami tucatnál is több SLI-be kötött VGA-s rendszert is támogat. Akkor lenne értelme ennek a tápnak is:EVGA SuperNOVA NEX1500 Classified tápegység 19 PCIe csatlakozóval
Ebből két darab és 19 db nVidia GTX 790 VGA ebbe a böszme nagy Antec házba. Vajon elbírná a táp ?!?! -
-
tornas
őstag
A Nineteen Hundred ház az nagyon durva...
Pláne, ha még high-end cuccokkal és 2 db 1200 W-os Antec táppal van megspékelve.
Akinek a 2x1200 W nem elég, az két ilyet is berakhat: Ultra X3 2000 W
-
Antec ISK600 ez nagyon pofás lett
-
törölt tag
Nem rosszak ezek a házak
-
Lupi00
tag
Nekem egy Antec 900 om van és nem csak jól néz ki, hanem egy igazi remekmű. 5 db venti, ebből 3 12cm-es fekete kék ledesek, 1db 12cm-es áttetsző kék ledes ez van a plexinél és 1 kb. 20 cm-es a tetején. Az összesen van egy háromfokozatú kapcsoló. Az első ventik rekeszei a hdd és ssd tok is egyben és kivehető, plusz a gép elején bármilyen magasságba szerelhető. Mikor átszereltem ebbe a házba a cuccot meglepődtem, hogy egy házon ilyen sok fok múlhat! 8-9 celziusszal kevesebb ebben a házba a magok hőmérséklete. Igaz nem lehet a halk házak közé sorolni ha maxon mennek a ventik, de én tuningra vettem és nem vagyok csendmániás sem.
-
Thorus
aktív tag
Ha jól látom akkor az Antec vízhűtésnél a ventik nem elektromosak, hanem maga a vízáramlat hajtja.
-
tixem
addikt
P100 jóféle, elfogadnám
a nine hundred meg durva, és még jól is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest