Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Egyik sem jó válassz. Segítek, mert én is egy ilyen ember vagyok. Nem kicsi a lakás, de nem is nagy. 2 és fél szoba. Nappali-háló és eddig "iroda". Hamarosan viszont lesz sokkal jobb funkciója, ezért az asztali gépnek mennie kellett (lett egy új, boldog tulajdonosa).
A "desktop replacement" eredménye egy 16.4"-es multimédiás noti - ugyan nem egy hardcore gamer, de azért minden fut rajta. Viszont az egész napi ülőmunka után tudom használni bárhol a lakásban, fotelban ülve, a kanapén stb. Sőt el is tudom gond nélkül időnként messzebre is, ha szükség van rá. Nyilván egész napos hurcibálásra én sem ezt cipelném. Viszont mindent tud, amire szükségem van, sőt talán még egy picit többre.
Egy plusz pár négyzetméter, ami esetleg még szóba jöhetne, mondjuk a kényelmet akkor buknám, pedig összehasonlíthatatlanul drágább lenne.
Remélem kezd felsejleni a célpiac. Az emberek igényei különböznek, különben mindenkinek jó lenne a piros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi