Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Magisk
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Egyik sem jó válassz. Segítek, mert én is egy ilyen ember vagyok. Nem kicsi a lakás, de nem is nagy. 2 és fél szoba. Nappali-háló és eddig "iroda". Hamarosan viszont lesz sokkal jobb funkciója, ezért az asztali gépnek mennie kellett (lett egy új, boldog tulajdonosa).
A "desktop replacement" eredménye egy 16.4"-es multimédiás noti - ugyan nem egy hardcore gamer, de azért minden fut rajta. Viszont az egész napi ülőmunka után tudom használni bárhol a lakásban, fotelban ülve, a kanapén stb. Sőt el is tudom gond nélkül időnként messzebre is, ha szükség van rá. Nyilván egész napos hurcibálásra én sem ezt cipelném. Viszont mindent tud, amire szükségem van, sőt talán még egy picit többre.
Egy plusz pár négyzetméter, ami esetleg még szóba jöhetne, mondjuk a kényelmet akkor buknám, pedig összehasonlíthatatlanul drágább lenne.
Remélem kezd felsejleni a célpiac. Az emberek igényei különböznek, különben mindenkinek jó lenne a piros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest