- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ph!n is egy relatíve szűk réteg van, aki folyamatosan fejleszt. illetve csak azért fejleszt, hogy meglegyen a fíling. vagy mert ez a hobbija. ja és meglepően magas azoknak az aránya, akik a gépen dolgoznak.
szóval alapvetően itt az emberek célirányosan veszik a gépeiket, ismerve az előnyöket és a hátrányokat. nem mindenki, de nagyrészt igen.
ps: én három éve quadot vettem, amikor a "minek e2xx0nál erősebb" volt sokak meglátása. azóta is elégedett tulaj vagyok, és ezen nem tervezek változtatni. még mindig bőven elég arra, amire nekem kell... és érzésre még egy ideig ez így is fog maradni. ja igen, nem csak netezek vele
. a Fusion a célra nagyon kevés lenne, mondjuk úgy.
más, alap cikkhez: hm, a leggyorsabb AMD négymagos kb ott tart számításban alapórajelen, amennyit én a q6600amból ki tudok préselni
hát ezt is megértük. mondjuk árban tényleg közel van az 1055T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest