Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Klaus Duran #45 üzenetére
Miui v5-nél nekem jobb nem kell..lehet hogy van
Újabbaknál sajnálom is hogy nincs már V5. Kicsit ram szempontból optimalizálhatnák, de pörgős, hülye gyereknek is kezelhető. Vannak benne jópofa extra dolgok...még frissítenem is sikerült
Elég nagy közösség van mögötte, itthon is.
-
Chaser
legenda
Ha valakinek infra kell és mondjuk nincs, attól még nem használhatatlan a telefon, max az illetőnek...
Szóval ez a nettó hülyeség kategória, kijelenteni, hogy nincs használható droidos telefon 50k alatt.
Bele lehet kötni a redmi2 pro-ba is, csak nem 43k-ért, utolsó ára annyi volt eustocknál.
A dogee cucca is 30-ért elég baráti. Meg van ott még elég sok telefon.
Noteot vettem tavaly, kéz alatt 60-ért. Stabilabb mint a wp-s lumiám volt, erről ennyitKezelése gyerekjáték, rengeteg extrát tud amit sima droid nem. Nem kellett hackelgetni rajta semmit, nem indítgatom újra naponta/hetente/havonta sem. Max akkor ha véletlen ráfelejtek és teljesen lemerült
Most az utódja van 55k körül, igaz ez 5,5".
Használtam wp-t, ios-t, sima droidoktól a víz vert ki, ellenben miui mindennél jobb amit próbáltam. Nem tökéletes, de másik kettő sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged