Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
capulet75 #20 üzenetére
Ahonnan én jövök, ez több, mint fél havi keresetem, és a billentyűzet munkaeszköz.
Nem értelek félre, a specifikusan magyar piacra szánt termékek a cigaretta, pálinka, rák, depresszió, korrupció. Sajnos, nálunk ezekre van fizetőképes kereslet.
Szerintem felétek is megél a Genius, Logitech, stb a saját alacsonyabb árfekvésű termékeivel és nem minden asztalon van mechanikus billentyűzet. Egyszerűen csak elérhetőbb áron van és akinek igénye van rá, könnyebben beszerzi magának. Alapvetően azt tudom elmondani, hogy az igények egyformák (ki ne szeretne szebbet/jobbat), csak a lehetőségek a mások. Pista bácsi nagyon jól megvan a 2 ujjas gépeléssel a régi Altrixon is, Ifj. Veér István pedig csak megmosolyogja a cikkben szereplő terméket, mert nincs rajta kijelző, nem szivárványszínű kábelharisnyában van a 24 karátos végű USB3-as csatlakozó és nem ad +3 fraget...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
capulet75 #13 üzenetére
Az autós példa sántít ebben a megközelítésben.
Az a bajom, hogy mechanikusból nincs fapados, ami elérhetővé tenné a pórnép számára a technológiát, hogy belekóstolhasson és áhíthassa a jobbat belőle. Ilyen a légi közlekedés: mióta olcsó/elérhető árú lett a fapados járatoknak köszönhetően, többen használják, reális alternatívája lett a szárazföldi közlekedésnek. De jelenleg a mechanikus billentyűzet olyan inkább, mint az űrutazás: a gazdagok passziója.
Másik oldalról: gémer, játék, vagyis szórakozás, kikapcsolódás. Mellesleg amire használni akarják: tízezres tétel csak a játékszoftver, többszázezres tétel alá a vas (monitor, hang, egér, sallang), ehhez mérten nyugodtan lehet luxuscikk egy technológiailag magasabb színvonalat képviselő termék. Mert ez luxus, ha szórakozásra használja az ember. Ha pedig munkára, akkor hasznot hajt, kitermeli az árát. Ha mégsem, nem szabad megvenni. Maradjunk az autós példánál: nem veszek nagy fogyasztású autót taxizni, mert nem tudom kitermelni piaci áron az üzemeltetését. Vagy veszek olyan luxusautót, teszek mellé olyan szolgáltatást, amiért sorban állnak azok, akik a fizetőképes keresletet jelentik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged