- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Látom végre egy kolléga
én már kissé belefáradtam a folyamatos magyarázkodásba a por, áramlástan és egyebek tekintetében.
A házikóról meg annyit, hogy nem tetszik. Ráadásul az a 200mm-es venti pl. mehetne lassabban is simán 5-600 rpm is elég lehetne, ekkora méretben van zaja az biztos. A CM gyári ventillátorok ráadásul morognak legtöbbször.
A tetjén lévő rács meg kimondottan gagyi kinézetet ad neki. -
aram01
nagyúr
Lerakodik,ezt nem arra gondoltam hogy el sem jut a tápig,hanem például a tápba is lerakodhat.Ez múlik a ventik sebességétől,nagyságától,elhelyezkedésétől sőt még a por átmérőjétől is.szerintem
zsadnok ez jó hír
Duracellm... első pillantásra olyan volt szemből mint egy ilyen elemes légfrissítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged