Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Netfone
- Új mobilszériát indít a Honor
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
usza
tag
Ezek szerint haldoklik a totyik...
Ha mégis olvas valaki, azért leírom! Kebo 1200D típusom van és szerintem elég gyengusz a gyári progija. E helyett szeretnék valami jobbat, ha valaki már tapasztalt olyant, lécci írjon!
Köszi! -
usza
tag
Üdv!
Nem tudom olvasgat-é még errefelé valaki, ám mégis megkérdem:
Kebo tulaj van-e még rajtam kívül e világon? -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #20 üzenetére
10:55
Hát ez nem túl sok. És ezen a verzión semmilyen kommunikációs csatlakozó sincsen, tehát nem tud jelezni a PC-nek, hogy fél perc és elveszem az áramot.
De végülis mind1, ugyanis csak a szar elektromos rendszer miatt bekövetkező 1-2 perces áramkimaradások áthidalására lettek megvéve. Arra pedig jók lesznek. -
Drótszamár
őstag
Tegnap vettünk egy Tesztben szereplő 600-as szünetmentest.
Épp most zajlik a tesztje.
Hideg indítást csináltam, és már 4 perce megy a gép.
LG studioworks 710B moncs, meg egy irodai HP gép.
2000 cerka, 256 ram, 80-as wincsi, dvd-rom, cd-rom.
kiváncsi vagyok meddíg bírja. -
castorr
tag
gumipatkooo
-
vadkörte
addikt
Hi all
Majd 3 heti kemény küzdelem után átvehettem a UPS-emet. Az M-mel kezdődő nevű országos számtech bolt egyik vidéki egységében még 10. 03-án rendeltem meg egy Powercom Black Knight 800VA-t. Két hét után kiderült, hogy elkeveredett a megrendelésem. Ezután leadtam az előleges verziós megrendelést. A másnapi szállításból lett +4 nap. Az átvételkor néztem egy nagyot, ugyanis NEM Powercom Black Knight 800VA volt a dobozban, hanem egy Gembird PowerCube 800VA. A vonalkódot leolvava, viszont Powercom-ot jelzett a gép. Kis utánajárás után kiderült, hogy ez is Powercom... Persze RS232 kábel nincs hozzá.
OEM gyártók rulez.
Kiváncsi vagyok, hogy fog szuperálni. mindenesetre jó nehéz.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Jaja. Erre a célra zárható kapcsolófedő kellene, szerintem is inkább provizórikus lehet a cucc, nem hiszem, hogy ilyennek szánták volna a megjelenését.
Én mostanában vettem - nem magamnak sajnos - 650VA-s APC-t, ahhoz 100e dolláros kárgarancia is járt 28e pénzért, meg asszem 5 év garancia a szünetmenetesre. Gondolom nem gyengébb a tesztelt erősebbik modellnél, ez a két ''plusszocska'' meg megér 8 rugót szvsz. (''Hamáregyszer védekezik...'' alapon) -
Adi
senior tag
Eredményhirdetés rövid i.
Az a kis gumipatkó meg iszonyatosan igénytelenül néz ki. -
Lacix29
őstag
Az AEC (500VA, 700VA) meg teljesen hangtalan.
-
Flashy
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #12 üzenetére
így mindjárt más a dolog
így jár az ember ha mindent elhisz a médiának!
-
kiskonfi
tag
Csak az lenne a kérdésem, hoyg az a teljesítmény mérő milyen? Mert annó karácsonyra kaptam egyet, amit aztán ellenőriztem a laborban. Az enyém 1500 HUF volt a laborban volt 2 olyan 100 ropi körül. És amikor összehasonlítottam a dolgokat, kapcsoló üzemű tápegységeknél, elég hülye értékeket adott ki...
u.i.: fogyasztás tesztek is ezzel a műszerrel vannak mérve??? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem is egy PCM UPS-em van. Az a ''gombvédő'' nem más, mint egy U alakú öntapatós szivacs, szerintem inkább azért van, hogy véletlenül ne kapcsolódjon be szállítás közben a cumó (ellentétben az APC-kkel, itt az akku benne van, nem kell az első használat előtt ''üzembe helyezni'' - legalábbis az enyém működött, ahogy kicsomagoltam).
Amit írni akartam, az az, hogy le lehet szedni azt a kis szivacs izét, és akkor nem kell nézegetni. (Nekem sincs rajta).
Egyébként egyáltalán nem hangos. -
LordX
veterán
Nem azért, de a csati, ami ezeken van, az RJ-45, nekem is van ilyesmi szünetmentesem (csak fehér és már x éves). Mondjuk nekem is ''telefon''-nak mondják.. Még nem próbáltam ki, hogy viszi-e a hálókábelt, de a telefon meg nem megy bele (illetve belemegy, de hülyén áll az RJ11-es csati az RJ45-ös ajzatban..)
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Az engem is érdekelne, hogy mennyire volt zajos az eszköz, és, hogy a PC-nek amivel tesztelve volt az áthidalási idő, aktív vagy passzív PFC-s volt-e a tápja. -
Nekem kb 6-7 éve van egy powercom UPS-em, az aksija már nem valami fitt, de fénykorában egész jól elbirta az akkori gépemet. Most már tényleg csak arra jó hogy ki tudom kapcsolni a gépet. Ellenben véletlenül ezt nem lehet kikapcsolni, mert 3 másodpercig kell nyomni a kikapcs gombot. Szerintem mindenképpen megéri az árát. Az hogy nem mutat pontos értékeket a soft (nekem konkrétan nincs is hozzá) az felejthető, mivel mondjuk egy APC-nél jóval olcsóbb.
-
Johnny19
tag
Ha tartásidő nem is olyan hosszú, azért arra használható, hogy a hálózati feszültségcsökkenést potolja, és védjen a túláramtól. Jól gondolom?
-
Lacix29
őstag
öööö, akkor ez most zajos?
Audible: <40dBA (1 meter from surface) -
peterszky
őstag
Gyere vissza te gyáva kutya! Tőből leharapom a lábadat!
-
Matthew
őstag
A bekapcsoló gomb körüli gumiperem szándékosan áll ferdén?? Igen érdekes látvány, amikor először megláttam, azt hittem, hogy a cikk írója viccből odatapasztott egy patkómágnest...
-
ciao
senior tag
a végén a kép az ajánlott/tetszett helyett van?
-
_Gudella
senior tag
Gyalog galopp yeah!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Áramszünet esetén jól jöhetnek az UPS-ek. Powercom Black Knight sorozat tagjai az olcsó alternatívát jelentik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest