Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
A problémamentesség nem szubjektív, és le is lett írva a problémánk.
A memóriák egymás melletisége a Gigabytenál sem negatívumként jelenik meg, ezt te már csak bemagyarázod magadnak (valszeg mert a gigát véded).
Az MSI-nél nem esik szó a PCIe és CPUfoglalat viszonyáról sem (és a gigánál sem), ismét csak a giga védése a célod. Az IDE-csatlakozók rossz elhelyezése mind a 3 lapnál meg lett említve.
Erre most mit mondjak? Kérem kapcsolja ki? -
fLeSs
nagyúr
Nos
sebesség: ha megnézed a grafikonokat, láthatod, hogy az alaplapok közti különbség 1-2 fps vagy 1-2 másodperc. Ezért teljesen mind1.
felépítés: ez némileg szubjektív is, de általában a szellőzést és a szerelhetőséget, az alkatrészekhez hozzáférhetőséget nézzük, amikor ezt kritizáljuk.
ár: ez a 3 lap kb. egy árban van (43-45000 pénz), és ez a három lap SLI-s, így került ez a 3 lap a tesztbe. A K8N Diamond mégfullosabb, de mégdrágább is. Némileg figyelembe kell venni azt is, hogy a sok integrált feature mennyire kihasználható, szal nem elég az, hogy most rádobálunk a lapra mindent, és akkor ez lesz a legjobb (de erről a topikban már elég sokat vitáztunk tegnap).
Az MSI különösen ajánlott értékelésében nagy szerepet kapott az is, hogy a munka során, amíg ezzel teszteltünk semmilyen problémával nem találkoztunk, vagyis problémamentes és idegeskedéstől mentes volt úgy cuzammen az egész alaplap. A Gigabyte meg nem. A DFI meg kevesebbet kínál az áráért, ezért csak ajánlott. -
fLeSs
nagyúr
Közben megtaláltam, a sárga és a felette lévő PCI slot között az áll, hogy MS-7100 VER:1. Tehát 1-es verzió.
Itt jól látszik Bővebben: link -
fLeSs
nagyúr
válasz
somodisoma #47 üzenetére
Ott a második grafikonon azt nézték, hogy melyik lapban a procit mennyire tudták tuningolni, én is csináltam ilyen tesztet (mindegyikben 215 MHz-ig ment a proci), de ez 99,9%-ban a procitól függ, ezért csak az ''FSB'' tuning került a cikkbe, mert ott voltak különbségek.
-
fLeSs
nagyúr
A 8 SATA a juzerek 1 %-át érdekli, a két lan pedig dettó, még gigabitre is ritkán van szüksége az embernek. Ellenben hangkártyája mindenkinek van, és ha már lehet választani, akkor egy SB Live mint egy Realtek fostalicska, amit én használtam néhány hétig amikor rossz volt az Audigy-m.
Chipsethütés: ha a DFI-nek és az MSI-nek ment a halk chipsethütés, akkor az Asusnak is mehetett volna.
szerk: 3 PCI van az MSI-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged