Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Jetbrowse #74 üzenetére
Én sem üzleti felhasználó vagyok, és nekem is hasonló elvárásaim voltak egy telefonnal szemben. Tavaly szeptember óta van (többek között) 6021-esem, sűrűn cserélgetek telókat, de ezt nem adtam be a használtkereskedésbe, és nem is fogom. Mindennapi használatra, aki nem kamerázni, meg zenét hallgatni akar, annak tökéletes. Negatívumként talán csak a kijelző porosodását említeném meg, de az előtte használt 6230-asom talán még jobban porosodott. Ha használod is, akkor az 1 hetes készenlét nem lesz meg, nekem éjszakára kikapcsolva, napi 5-10 perc dumával 6 nap körül bírja. Ha hosszú készenlét a fontos, akkor ajánlom a 6030-ast, az készenlétben hasonló lesz, mint a 3510i-d fénykorában.
Szerk:
''gondolom hosszuak a kormeid es/vagy vekonyak az ujjaid. sztem kerdezz meg errol a temarol egy felnott embert. a 6230 sem a szepsege meg a nagy kijelzoje miatt lett olyan marha nepszeru, elhiheted.''
Ez neked szólt fentebb Viktor, de hadd szóljak hozzá. 37 éves vagyok, és kb 130kg. A kezeim/ujjaim sem éppen picik. Semmi bajom a 6021-es kezelésével, könnyen kezelhető. A 6230-assal volt gondom, mert az ötállású gomb közepét sosem sikerült elsőre eltalálni, valamelyik oldala nyomódott le mindig. Ezért jobb nekem a 6021, itt a navigáció számomra gyorsabb, és pontosabb.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
válasz parandroid #55 üzenetére
Állítólag egy nagy cég felvásárolta egyben a Pannon készleteit ebből a készülékből, azért nincs. (Terminál fórumain olvastam)
-
Zoli bácsi
őstag
válasz parandroid #55 üzenetére
Szerintem meg inkább nem volt rá igény, így, hogy a kamerás 6020-assal egy árba került. Egy hete vitték le kártyásan a 6020 árát, egy hétig egy áron mentek. Rengeteg 6020-ast láttam, de 6021-est az enyémen kívül még nem. Lehet hogy nem vagyok komplett, de én annak is örülnék, ha kihoznának egy telót nagyjából a 6021 tudásával, monokróm kijelzővel, normális külsővel, jól összerakva, és legalább 1000mah-ás akksival.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #53 üzenetére
Köszönöm
-
Zoli bácsi
őstag
Fölhozom a topikot, hátha a fentebb felmerült kérdésre tud valaki válaszolni. Tehát cserélhető előlapos-e a 6021, és hogy lehet szétszedni?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #45 üzenetére
Kösz, de csak ha ráérsz.... Hogy valami hasznosat is szóljak: Alvin keresett témákat fentebb. A Nokia.com wapoldalon van 2 db letölthető, ingyenes. Nem sok, de ezt találtam.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #43 üzenetére
Én is nézegettem a Nokia oldalát. Viszont az előlapoknál az szerepel nagy betűkkel, hogy Xpress-on előlapok.... Meg a telefon is úgy néz ki, hogy szétpattintható, sehol egy csavar, csak nem akarom erőltetni.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #41 üzenetére
-
Zoli bácsi
őstag
Ránéztem ma alaposan a 6021 kijelzőjére, hát az előlap és a kijelző közt tele van kisebb-nagyobb ''szöszökkel''. Gondoltam kitakarítom, de olyan masszívan rajta van az előlap, hogy nem tudom leszedni. Bár cserélhető előlapos, a használati útmutatóba egy szót sem írnak a szétszedésről. Az alján el lehet emelni az előlapot a telótól, de tovább nem akar menni. Nagyon feszegetni nem akarom. Vette már le róla valaki az előlapot? Hogyan kell?
-
Zoli bácsi
őstag
Nézegettem ezt a telót mióta megjelent, nagyon tetszett. Összegyűlt megint egy kis zsebpénzem, bementem a pannonhoz, és vettem egyet. Úgy látszik törzskuncsaft vagyok, mert a djuice-os számot bontatlanul kaptam meg. Mivel rengetegszer cseréltem telefont az elmúlt időben, azthiszem van egy kis összehasonlítási alapom. A telefon belseje ugyanaz lehet mint a 6230-asé, sajnos a rossz térerőt megörökölte, anyáméknál már az udvaron elmegy a hálózat. Más negatívumot nem nagyon tudnék róla mondani, készenléti időben úgy néz ki, hogy sokkal jobb lesz mint a ''nagytestvér'' volt. A navigációs gomb kissé kilóg a többi közül, a bőrtok belsején pár nap után megvan a lenyomata. Billentyű zár esetén pár másodpercre felkapcsol a kijelzővilágítás merőleges benyomás esetén, elképzelhető hogy a tokban ez párszor megtörténik. A telefon tetején elég nagy lett a bekapcsoló gomb, viszont elég nagy erőt igényel a lenyomása, nem lennék meglepődve, ha hölgyeknek elsőre nem sikerülne. A hátlap bevonata bőrszerű, nagyon kellemes fogása van. A cserélhető elő-hátlap ellenére nagyon jól össze van rakva, tényleg nem recseg-ropog. Egy 6310i-re fájt a fogam, amik felbukkantak újra, újnak hirdetve. Ez a készülék hozza a tudását, kicsivel talán többet is, és ez biztos hogy vadonatúj.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest