- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajkudika
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sony Ericson T700-om.Vettem egy Samsung Dual sim C6112-t.
Nem tudom a telefonszámokat átvinni .Állítólag számítógéppel lehet megcsinálni a műveletet csak kell hozzá program.Csak nem tudom hogy milyen program és honnan tudom letölteni.Ha tudna valaki segíteni,nagyon örülnék. -
Zoli bácsi
őstag
válasz Jetbrowse #74 üzenetére
Én sem üzleti felhasználó vagyok, és nekem is hasonló elvárásaim voltak egy telefonnal szemben. Tavaly szeptember óta van (többek között) 6021-esem, sűrűn cserélgetek telókat, de ezt nem adtam be a használtkereskedésbe, és nem is fogom. Mindennapi használatra, aki nem kamerázni, meg zenét hallgatni akar, annak tökéletes. Negatívumként talán csak a kijelző porosodását említeném meg, de az előtte használt 6230-asom talán még jobban porosodott. Ha használod is, akkor az 1 hetes készenlét nem lesz meg, nekem éjszakára kikapcsolva, napi 5-10 perc dumával 6 nap körül bírja. Ha hosszú készenlét a fontos, akkor ajánlom a 6030-ast, az készenlétben hasonló lesz, mint a 3510i-d fénykorában.
Szerk:
''gondolom hosszuak a kormeid es/vagy vekonyak az ujjaid. sztem kerdezz meg errol a temarol egy felnott embert. a 6230 sem a szepsege meg a nagy kijelzoje miatt lett olyan marha nepszeru, elhiheted.''
Ez neked szólt fentebb Viktor, de hadd szóljak hozzá. 37 éves vagyok, és kb 130kg. A kezeim/ujjaim sem éppen picik. Semmi bajom a 6021-es kezelésével, könnyen kezelhető. A 6230-assal volt gondom, mert az ötállású gomb közepét sosem sikerült elsőre eltalálni, valamelyik oldala nyomódott le mindig. Ezért jobb nekem a 6021, itt a navigáció számomra gyorsabb, és pontosabb.
[Szerkesztve] -
Jetbrowse
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Nem tartom magam üzleti felhasználónak (23 éves egyetemista). 3510(i)-esem van, és utódot keresek.
Olyan telefon után kutatok, amelyik jól néz ki és nélkülözi a kamerát. Rendelkezzen legalább egy infrával, BT is jöhet. Színes kijelző szinte felesleges, viszont lényeges hogy jól olvasható legyen, akár napsütésben is. Na és az akksija képes legyen egy hétig ellátni energiával. (3510-esem fénykorában 12-13 napot bírt)
Eddig ilyen telefont nem találtam, úgyhogy kompromisszumot kell kötnöm, vagy várok tovább.
Fényképezés számomra teljesen felesleges funkció, mivel a képek nem elég részletgazdagok, erre a célra vettem egy 5 megapixeles kamerát egy rakat funkcióval megpakolva. A VGA kamera még P&S feladatra is gyenge. -
MODERÁTOR
válasz take.a.ride #72 üzenetére
A kezem olyan, mint más '78-ban született emberé...
A telefonom kijelzője 320x240-es, a gombjai pedig nagyobbak, mint a 6021-é.
Igaz, a készülék kihajtható kivitelű (Sharp 770SH), így lehet ''csalni'' a (billentyű)méretekkel.Xiaomi 13T
-
take.a.ride
tag
válasz Viktor0610 #69 üzenetére
''Nem csak üzleti ügyfelek vettek/vesznek 6021-est.''
90%ban uzleti ugyfelek veszik, eleg ha ezen a topikon visszaolvasol, hanyan kaptak ilyet a cegtol. amugy mi is vettunk par ezer darabot.
''Meg aztán évek óta negy kijelzős készülékeket használok és nincs gondom a bill. méretére.''
gondolom hosszuak a kormeid es/vagy vekonyak az ujjaid. sztem kerdezz meg errol a temarol egy felnott embert. a 6230 sem a szepsege meg a nagy kijelzoje miatt lett olyan marha nepszeru, elhiheted. -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #69 üzenetére
Bocsánat, javítok, a telefon azt hiszem, made in Hungary.
Xiaomi 13T
-
take.a.ride
tag
válasz blueMerle #15 üzenetére
''ezelött egy P900-at használtam, de nekem az túl nagy és kényelmetlen volt, tele olyan funkciókkal amiket én sose használok ki, mert már felnöttem, és se idöm se kedvem nincs programokat belezsúfolni és azokkal majomkodni.''
tokeletesen egyetertek. en a K750i-met adtam el, mert rajottem, hogy semmi szuksegem az extra funkcioira. (de hat a haracsolasi oszton, ugye
a masik, ami nagy csalodas volt a K750i-nel: kurva szar minosegu es halk a beepitett kihangositoja, es hangyafasznyi a billentyuzet, marpedig ez a ketto egy uzleti telonal nagyon fontos (a hosszu uzemido mellett). be kellett latnom, hogy hangos es ertheto beepitett kihangositot csak a Nokia tud csinalni jelenleg. -
MODERÁTOR
válasz take.a.ride #66 üzenetére
take.a.ride:
Nem csak üzleti ügyfelek vettek/vesznek 6021-est.
Meg aztán évek óta negy kijelzős készülékeket használok és nincs gondom a bill. méretére.
Jetbrowse:
A telefon made in Hungary.Xiaomi 13T
-
Jetbrowse
csendes tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol rakják őket össze?
-
take.a.ride
tag
válasz Zoli bácsi #56 üzenetére
''Szerintem meg inkább nem volt rá igény, így, hogy a kamerás 6020-assal egy árba került.''
nem, mert a 6020ban nincs Bluetooth, csak a 6021ben. kamera hianya meg inkabb elony egy ceges ugyfelnek. szoval nem igazan jelent konkurrenciat egymasnak a 2 modell - mas celkozonsegnek keszulnek. -
take.a.ride
tag
válasz Viktor0610 #11 üzenetére
''Azért kell a nagyobb kijelző, mert imádom a GX25-öm 320x240-es képét!''
minel nagyobb a kijelzo, annal kisebb a billentyuzet, es annal nagyobb szopas kezelni a telefont.
''Millió meg kettő hátterem van a telcsin -gyönyörű mind!!!''
ez egy uzleti felhasznalo szamara valoban igen fontos feature. -
csanee
tag
Lehet megint kapni ezt a telót!!! Ténél 15k 2 év hűséggel.
-
MODERÁTOR
-
benczeb
aktív tag
OK, de mégis mennyit kellene bírnia?
Nekem sokan azt javasolták, hogy töltsem úgy mint egy NiMH aksit, az előző LG-m (!) is 5 napot bír lazán. -
MODERÁTOR
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
Nos, megkaptam én is cégesként.
Nektek mennyit bír az aksija? Nekem az első 16 órás töltés után 3 nap. Az jó?
Bluetooth-t használtok hozzá? És úgy?
Üdv! -
MODERÁTOR
válasz parandroid #59 üzenetére
Előferdülhet (mint ahogyár volt is rá nem egyszer példa), h. egy -korábban ajánlatból kikerült- készülék visszakerül a kínálatba.
Szvsz. ez lesz a 6101-gyel is.Xiaomi 13T
-
parandroid
félisten
válasz Zoli bácsi #58 üzenetére
Akkor talán még hoznak majd... Ezek szerint mégis van rá igény.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz parandroid #55 üzenetére
Állítólag egy nagy cég felvásárolta egyben a Pannon készleteit ebből a készülékből, azért nincs. (Terminál fórumain olvastam)
-
parandroid
félisten
válasz Zoli bácsi #56 üzenetére
Én meg karácsony körül akartam 6021-est venni... Talán kártyafüggetlenül lehet majd még kapni valahol. A BT-t én sokkal többre tartom, mint a gagyi kis vga fényképezőt... A 6020 így BT nélkül nagyon herélt egy jószág - most, hogy már a notik angy részében van BT, és a headssetek is egyre elterjedtebbek. Vagy keresek valakit, aki valamiért ilyet vett, most meg eladná. Amúgy a 6230 is tetszik, de az meg ugye pont a nyavajás fényképezője miatt drága.
Épp ma írtam le már valamelyik topikban, hogy a színes kijelző felőlem jöhet, hasznos feature-nek tartom, ha a hívő képe is megjelenika neve mellett, különösen autóban, headsetes használatnál.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz parandroid #55 üzenetére
Szerintem meg inkább nem volt rá igény, így, hogy a kamerás 6020-assal egy árba került. Egy hete vitték le kártyásan a 6020 árát, egy hétig egy áron mentek. Rengeteg 6020-ast láttam, de 6021-est az enyémen kívül még nem. Lehet hogy nem vagyok komplett, de én annak is örülnék, ha kihoznának egy telót nagyjából a 6021 tudásával, monokróm kijelzővel, normális külsővel, jól összerakva, és legalább 1000mah-ás akksival.
-
parandroid
félisten
Most nézem, hogy a PGSM-nél kivették a kínálatból. No, ezt hamar szétkapkodta a nép. Túl nagy igény volt kamera nélküli telefonra?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #53 üzenetére
Köszönöm
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #52 üzenetére
Elnézésedet kérem, Zoli bácsi, őszinte leszek, elfelejtettem a dolgot...
Bűnöm jóváteendő, ma megnéztem neked egy 6020-ast -gondolom, a levételi technika u.az, mint a 6021-nél.
A műveletet az előlap alsó részén kell kezdeni, aztán körömmel elhúztam először az egyik, majd a másik oldalt -alulról fölfelé haladva. Így szép lassan elvált a készülékháztól az előlap, majd a végén felfelé húztam.
Sorry a megkésett válaszért...Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Fölhozom a topikot, hátha a fentebb felmerült kérdésre tud valaki válaszolni. Tehát cserélhető előlapos-e a 6021, és hogy lehet szétszedni?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Viktor0610 #50 üzenetére
Köszi
-
MODERÁTOR
válasz Alvin_ti4200 #49 üzenetére
Legelőször is fel kell telepítened egy Nokia PC Suite-ot -célszerű a Nokia oldaláról letölteni a legújabbat.
A ZIP-fájlokat kitömöríted, és a megfelelő programmal a telcsire tudod küldeni azokat.
Mindennek természetesen alapfeltétele, h. a gép és a teló már össze legyen kapcsolva -BT, infra, adatkábel.Xiaomi 13T
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Viktor0610 #48 üzenetére
Köszi Letöltöttem egy párat. Ezek .zip fájlok, mit kell velük csinálni vagy hogyan küldjem át a telóra?
-
MODERÁTOR
válasz Alvin_ti4200 #47 üzenetére
Próbáld meg itt. Ingyenes. Bővebben: link
Amennyiben nem volna kif. erre a telcsire, hasonló kijelzős típusoké szvsz. jó lesz hozzá.Xiaomi 13T
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Zoli bácsi #46 üzenetére
Pontos linket tudsz adni? Vagy legalább hogy hol találom.
Ja wap most látom. Azt még az életben nem használtam.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #45 üzenetére
Kösz, de csak ha ráérsz.... Hogy valami hasznosat is szóljak: Alvin keresett témákat fentebb. A Nokia.com wapoldalon van 2 db letölthető, ingyenes. Nem sok, de ezt találtam.
-
MODERÁTOR
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #43 üzenetére
Én is nézegettem a Nokia oldalát. Viszont az előlapoknál az szerepel nagy betűkkel, hogy Xpress-on előlapok.... Meg a telefon is úgy néz ki, hogy szétpattintható, sehol egy csavar, csak nem akarom erőltetni.
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #42 üzenetére
A Nokia oldala szerint nem cserélhető előlapos -ettől független lehetnek hozzá más színű előlapok.
Linket nem tudok adni, ez egy összahasonlításból derült ki...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #41 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #40 üzenetére
Gyanúm szerint nem cserélhető előlapos. Amennyiben így volna, a használatiban kitérnének erre -jó Nokia szokáshoz híven...
Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Ránéztem ma alaposan a 6021 kijelzőjére, hát az előlap és a kijelző közt tele van kisebb-nagyobb ''szöszökkel''. Gondoltam kitakarítom, de olyan masszívan rajta van az előlap, hogy nem tudom leszedni. Bár cserélhető előlapos, a használati útmutatóba egy szót sem írnak a szétszedésről. Az alján el lehet emelni az előlapot a telótól, de tovább nem akar menni. Nagyon feszegetni nem akarom. Vette már le róla valaki az előlapot? Hogyan kell?
-
Alvin_ti4200
félisten
up
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni ehhez a telóhoz témákat, háttérképeket és alkalmazásokat, amelyeket aztán Bluetooth-on át is lehet tölteni?
-
Zoli bácsi
őstag
Nézegettem ezt a telót mióta megjelent, nagyon tetszett. Összegyűlt megint egy kis zsebpénzem, bementem a pannonhoz, és vettem egyet. Úgy látszik törzskuncsaft vagyok, mert a djuice-os számot bontatlanul kaptam meg. Mivel rengetegszer cseréltem telefont az elmúlt időben, azthiszem van egy kis összehasonlítási alapom. A telefon belseje ugyanaz lehet mint a 6230-asé, sajnos a rossz térerőt megörökölte, anyáméknál már az udvaron elmegy a hálózat. Más negatívumot nem nagyon tudnék róla mondani, készenléti időben úgy néz ki, hogy sokkal jobb lesz mint a ''nagytestvér'' volt. A navigációs gomb kissé kilóg a többi közül, a bőrtok belsején pár nap után megvan a lenyomata. Billentyű zár esetén pár másodpercre felkapcsol a kijelzővilágítás merőleges benyomás esetén, elképzelhető hogy a tokban ez párszor megtörténik. A telefon tetején elég nagy lett a bekapcsoló gomb, viszont elég nagy erőt igényel a lenyomása, nem lennék meglepődve, ha hölgyeknek elsőre nem sikerülne. A hátlap bevonata bőrszerű, nagyon kellemes fogása van. A cserélhető elő-hátlap ellenére nagyon jól össze van rakva, tényleg nem recseg-ropog. Egy 6310i-re fájt a fogam, amik felbukkantak újra, újnak hirdetve. Ez a készülék hozza a tudását, kicsivel talán többet is, és ez biztos hogy vadonatúj.
-
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
Nos, vett azóta valaki már ilyen telcsit?
Nekem céges lenne ilyen, azonban kicsit félek az egyszerűségétől, amit nem rosszértelemben mondok, illetve ''ellenfele'' egy P910i lenne, amely funkcióinak kb. a 20%-át használnám.
Benyomásokra lennék kíváncsi, ami a 6021-et illeti. -
adalbert1
veterán
Kösz mindenkinek a válaszokat.
Tegnap néztem a Media Markt-ban, és 44900-at kérnek érte.
Lehet, hogy még jópár helyen szét kell majd néznem. -
sbazsi
veterán
ezelött egy P900-at használtam, de nekem az túl nagy és kényelmetlen volt, tele olyan funkciókkal amiket én sose használok ki, mert már felnöttem, és se idöm se kedvem nincs programokat belezsúfolni és azokkal majomkodni.
látom nagyraértékeled a gyártók megfeszített fejlesztéseit.
de sajna valóban ez a baj a leggyakrabban. annyi mindent tudnak, hogy mire megtanulja az ember...
[Szerkesztve] -
trbvszkij
tag
válasz adalbert1 #30 üzenetére
Meg vagyok elégedve vele, jelenleg a legközelebb áll a nekem tökéletes telefonhoz. Parasztvakítás minimális, viszont minden értelmes funkció benne van, gyakorlatilag tudásban 6230 (-fotóapparát, -mp3)
Összeszerelési minőség jó, nem nyöszörög, masszív.
Anyagminőség rendben, a hátlap bőrszerű borítása kifejezetten kellemes.
Joystick határozott, jól használható, sokkal jobban szeretem, mint a 6230-ét. Billentyűzet közepes, picit nagy az útja, de amúgy rendben.
Go To menü nagyszerű, de nem tökéletes (tökéletes pl. a C350es motorolámban volt, csak 9 funkció, de azt rögtön, itt kétszámjegyű is lehet, viszont emiatt picit vár az első számjegy után).
Kijelző elfogadható, jól olvasható, de felbontása kicsi.
Hangminőséggel nem volt gond.
Csengés hangos is tud lenni, különösebb torzítás nélkül. .mid és .amr csengőhangokat kezel. Hangminőség jó, de egész másképp, mint egy SE. Azok csilingelnek, ez inkább középhangokat ad ki.
Hangfelismerés hibátlan, BT headsettel is.
Bosszantó ostobaságok:
jobb gyorsbillentyűre alig néhány funkció választható, szerencsére Bluetooth legalább igen
Push to Talk van beállítva a telefon jobb oldalán levő gombra, amit az isten is diktafonnak teremtett, és ez nem változtatható. A joystick irányai nem konfigurálhatók, és ráadásul jobbra szintén PTT van...
Híváslista nokiásan még mindig háromfelé bontva, nehogy megtaláld, amit keresel. NEm szégyen a SE-tól tanulni pedig...
Nagyjából ennyi, szerintem jó vétel. Egy SE T630 kb. ugyanennyi, de jobbnak érzem a 6021-est. 6610-et nem ismerem.The meaning of life: Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations.
-
adalbert1
veterán
válasz trbvszkij #28 üzenetére
Kösz a fejtágítást, vmi. ilyesmire gondoltam én is.
Igazából Pestre kellene, otthon max. 2-3 hetente tőltök 1-2 napot, meg a gépem is fent van, de a korlátlan adsl egyszerűen nem éri meg.
Ez a 2 év gari jól hangzik, és az ára se olyan vészes.
A t-mobil meg offos nekem, mivel vodás vagyok, meg ennek az ára se túl baráti. Még jó, hogy a melóban tudok netezni.
Tapasztalatok a készülékről? Meg vagy vele elégedve?
Nekem 6610-em van, és azt szeretném lecserélni rá.
Tildy: Neked vannak bővebb tapasztalataid? -
tildy
nagyúr
Nem feltétlen. Egyébként nekem kb 2 hónapja van ilyenem, céges telóként, és maximálisan elégedett vagyok vele, vissza nem adnám, nagyon szeretem. Főlega hátlap ''műbőrös'' tapintása tetszik nagyon
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
trbvszkij
tag
válasz adalbert1 #27 üzenetére
Az EDGE tkp. Enhanced GPRS (fejlesztett) átviteli sebessége kb 3szoros. A 6021-ben specifikáció szerint max. 177 kbit/s. Sajna nem mindenhol van EDGE, Bpen persze azért mindenhol szerintem, de Szentesről már nem esküdnék meg.
Annyi hátránya van a vonalassal szemben, hogy a pingje elég nagy. Letöltések gyorsan mennek, de ha sok pici dolgot kell szedni (pl. weblap) akkor érezhetően lassabb.
ElectroWorld, 2 év gar, 29.900. Én ott vettem, de a MediaMarkt is ennyiért szórja, ki tudja mennyi garral.
Ja, Tmobile mobilinternet, 300MB forgalmi korlát, időkorlát nélkül: 6k bruttó jutányosnak nem mondanám
[Szerkesztve]The meaning of life: Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations.
-
adalbert1
veterán
válasz blueMerle #26 üzenetére
Kösz!
A vodafone-nál sajnos nem találtam ilyet (mondjuk azért nem is kerestem annyira), pedig jó lenne az albiba vmi. normális net, de mivel kb. évente költözünk így nem lenne értelme aláírni szerződéseket, ezt meg vihetném, ahová akarnám.
Az Edge függ a Gprs-től, vagy közük sincs egymáshoz?
Más: Tud vki. olyan megbízható boltot, ahol 1 év nokia garanciával forgalmaznak új 6021-eseket? Kezd egyre jobban megtetszeni ez a teló, főleg hogy nincs benne kamera. -
cherockee
aktív tag
csatlakozom az előttem szólokhoz, azokhoz, akik szerint egy monocrom-nocamera (bár nekem a szines se rossz, pl hiváskor joo a szines foto egy név helyett, de tény, nyáron kint dolgozva napoin még csak azt se látom hogy be van kapcsolva a telo) elkellene, és ez a mobil tényleg joo. 2 napja tesztelek egy ilyent, mostanság ha eljutok egy boltig veszek egyet. 6230asom volt előtte, de eladtam, mp3 része hangerőben-hangminőségben is átlagoska, vagy az alatti. én meg zenélek, számit nekme a hangzás. nem gond ha valakinek nem. az meg hogy kamera....hehe, ez nem kamera ami ezekben van. főleg a videorögzitős része. arcképekre jó, van egy 30000es kinai 3 mp-es kamerám, és 1000x jobb képet csinál. meg videot is, nem cska foltokat ment a kártyára.
volt 9210esem is, láttam már 3g-s telefonokat is egyet kettőt, és mivel nem vagyok hülye, tudom hogy még kb 1 év mire lesz olyan telo ami mp3ban szépen szól, filmet megéri nézni a kijelzőjén....stb.....
a lényeg hogy egy okostelo: 120 000
-6021es telo most már dominoban is 40
-zsebkamera 3 megapixeles 30-40, max 50
-iuadio 4 512es 35
--------> ez itt max 125 000, és itt max a kamerába kell memkártya, ha a gyári 32 nem elég...a teloba meg mindenképp kell, mert mp3-képek-videok részlegre nem elég a 32es gyári kártya.
volt szerencsém 3300áshoz, hangja ratyi, a symbian rendszeres okostelefonok amugy jook, de még mindig nem az igazi. filmet nézni is lehet telefonon, ok, ezt a leirt listám nem tudja, de ilyen kicsiben én nem is tudok. akinek ez kell vegye meg.
akinek kicsi a zsebe és nem számit neki a minőség annyira, az nyugodtan, engem nem zavar, csak nem kell köpködni, egy mobil nem tud annyit mint a fentebb leirt lista külön elemenként.
a fentebb leirtakhoz annyit hogy nem szapulás, inkább tájékoztatás...ezek tények -
Zsoci
tag
Azért elég rossz lehet nektek hogy mindent elhisztek amit belétek tukmálnak !
Ez marhaság !
És ez a telefon is azt bizonyítja hogy igenis van igény normális készülékekre !
Ha valaki tizenévesen még elhiszi hogy niden mindere jó annak el lehet nézni, de az ember elöbb utóbb fenő.Aki mindent elhisz az nézzen TV-shoppot és vegyen meg onnan minde mindenre jó kütyüt ! Mert egy fényképezős telefon is annyira fényképez mint amennyire a motor megy olaj nélkül !
Jó a leleki szegényeknek, akik a nyaralásukon telefonnal fényképeznek! -
Athos07
senior tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz: ha téged az tesz boldoggá, hogy számolatlanadik alkalommal is elmondd, hogy a telefon az telefon, akkor ne nagyon nézegesd ezeket az oldalakat, ahol a telefonok egyre újabb felhasználási formáiról cikkeznek, mert vérnyomásgondok várnak rád
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
AS
félisten
Akkor te nem evilágiban élsz.
A telefon már nem telfon. hanem multifunkcionális készülék!
Lásd Se w800, Nokai N90 stb.. .
És jövőre ez még csak fokozódik!
Ebben élünk és akinek nem tetszik az dugja a fejét a homokba!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
pauly
tag
Ez a telefon külsőre egy az egyben SE T630. Az is tetszik,ez is.
<--L |--| Return |--| Run :)
-
AS
félisten
Már megbocsáss De 2005-irunk! (és fejlődünk!)
Olyan hogy telefon már nem létezik felső kategóriában már nem az lényeg!
Ez ezek multimédiás eszközök,
Monokrom telcsi ettől még lesz kb úgy Ősszel nokiai kidob egyet belőle,Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
KoGa
tag
Mikor rugjak ki vegre a Nokia dizajneret? Komolyan mondom... Meg egy jo darabig en is a 6310i-nel maradok azthiszem
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Szia,
köszönöm az észrevételeidet.
Azt hiszem, hogy a telefon hibáiról is kell beszélni, ám ha megfigyeled, a cikk konklúziója ez:
''A 6021 tényleg sláger lehet a céges telefonok körében. Presztízs, mert Nokia, nincs benne kamera, viszont nem néz ki rosszul, van Bluetooth, van EDGE és van korrekt készenléti idő. Mi kell még? Versenyképes ár.''
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy ''lemarás'' lenne.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
blueMerle
veterán
A cikkben van egy hiba, ami kissé félrevezetheti a júzert. Szal nem csak a 6021-esben, hanem a 6020-asban is van EDGE ugyanis a laptopommal összekötve érdekes módon én 115-160 kbps-el netezek (na jo, otthon van adsl ) ,ami azt hiszem kissé meghaladja a GPRS képességeit. Tehát a 6020-ban is van EDGE.
Másrészt nem kéne úgy lemarni ezt a telefont Bog, én úgy gondolom hogy attól még hogy nincs telezsúfolva millió funkcióval, egy vállalkozó számára ez teljesen elég, aki nem hallgat mp3-at, nem rádiózik és nem néz 3gp filmeket mobilkijelzön, hanem inkább otthon a házimozin, és a telefonon telefonál, ami megjelenésében kellöen komoly. Igaz nekem 6020 van mert nálunk az volt kínálatban, de a két modell pár funkciótól eltekintve ugyanaz.
Ami a joyt illeti: szerintem nagyon kényelmes és nem olyan puha mint a SE-ken, másrészt ez nem igazi joy hanem csupán egy ötállású gomb, szal ha elkopik akkor egyszeruen kicseréled magad! ezt csinálja meg bárki SE-n...
ezelött egy P900-at használtam, de nekem az túl nagy és kényelmetlen volt, tele olyan funkciókkal amiket én sose használok ki, mert már felnöttem, és se idöm se kedvem nincs programokat belezsúfolni és azokkal majomkodni. -
Zsoci
tag
válasz Viktor0610 #11 üzenetére
Namost a háttér se igazán fontos ahhoz hogy telefonálj !
A mono kijelző nem az akkuidő mitt fontos hanem egyszerüen sokkal jobban látható.És ez a fontos.
A telefon telefonálásra való nem képnézésre, fényképezésre,stb.
Ami kell:
Telefonkönyv minimum 1000 bejegyzésre, nevenként 5 telszám egyébb adatok.
Infra, bluetooth, adatkábel kapcsolat.
Óra, ébresztő. esetleg naptár
Strapabíró kivitel ( igen jó ha valamennyire por és vizálló )
Jól olvasható informatív kijelző.
Jó hangminőség ( ez mostanában nem divat, szinte mindegyik mai telefon vacak hangminőséggel bír ! )
Nagy gombok, nem túl kis méret.
Kihangosíthatóság, profi autós szett.
GPRS/EDGE
Email kliens ( ha már üzleti )
Normális szinkronizáló kliens ( nem outlook az istenér ! )
Rezgés,némítás, szokásos gsm szolgáltatások és hatékony hívásszűrő
A készenlét nem igazán érdekes, mert minden este találkozol az árammal.
Ebből látszik hogy a 6310i kicsit korszerűsítve ideális telcsi. ( nekem jobban teszene a 7110 kioksítva).A méretük is pont jó volt.Csak hát nem akartak tönkre menni így el kellet tüntetni őket.
Azért érdekes hogy a mobilcégek dolgozói még mindig nem szívesen cserélik le a 6310-eket
Üdv Zsoci
UI szabira mentem -
MODERÁTOR
Azért kell a nagyobb kijelző, mert imádom a GX25-öm 320x240-es képét!
Millió meg kettő hátterem van a telcsin -gyönyörű mind!!!
A mono kijelző előnye a hosszabb készenlét lenne. Azonban fura volna egy funkciókban fullextrás telcsi ''fekete-fehér'' kijelzővel, nem?Xiaomi 13T
-
Zsoci
tag
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Most tényleg minek a nagyobb kijelző ?
Csak a fotókhoz kellene de -hála istennek- ezen a telefonon nincs kamera !
Ide inkább egy mono kijelző kéne ! Olyan mint a 7110-é.
Üdv Zsoci -
AS
félisten
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Tehát No camera 320-240-es kijelző csak üzleti funkciók.
Hm nem is rosz ötlet!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
Azt szeretem ''kedves'' nivan kollégánkban, h. minden Nokia teszt után elsüti a ''pfújmobilarenanokiásoldal,stb...'' dolgot, aztán, mikor visszakérdezünk, nem válaszol... Mindegy... Lelke rajta...
Szép ez a telcsi, korábban azt hittem, ''csak'' egy kamera nélküli 6020-as, aztán eladáskor derült ki, h. bizonyos téren okosabb is annál.
Kicsit ngyobb kijelzővel (320x240 ) kellene is...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Jégkokó
veterán
nekem volt már egy ilyen telefon a kezembe és hát azt kell hogy mondjam hogy nagyon szar.Nem jó a navi gombja tulságosan nehéz mozgatni, meg a kijelő képe se valami szép.Egyszerübb lett volna egy olyan gombot a közepére mint a 6230 as nak van szerintem
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
nivan
csendes tag
De viccen kívűl, annyira feleslegesnek tartom, hogy ezen az oldalon más telefonokat is tesztelnek, mint nokiát, sonyericsont és siemenset.
Tiszta idő és energia pocsékolás! -
Zsoci
tag
2,3 mega tök elég.
Egyébként miért venne egy cég 6230-at?
Én konkrétan üzemeltewtek egy céges mobilflottát.Van 6230 is vezetői telefonnak.Ezek kb 25000ba kerülnek.A mezei tecsi a 3220 az 8000/db.Miért vennék drágábbat ?
Egyébként üdvözlendő hogy végre elmarad az az ostoba kamera.Márcsak a szines kijelzőt kéne elfelejteni és egész jó telefon lenne.A 3220-ból is csak a bluetooth hiányzik.
Üdv Zsoci -
nivan
csendes tag
Bocs! Ha ránézek, akkor azt mondom, hogy NEM EZ A TELEFON!
Eddig olvastam el a cikket, eddig voltam ezen az oldalon és nem csalódtam! A cikk többi részét meghagyom a nokiásoknak!
Csá! -
acer_
aktív tag
Kellemes..
Jol lattam, 2,3 mega az ossz mem?
Mondjuk, szerintem ceges vonalon ugyis 6230-akat vesznek akkor mar, ha.. Ceges elofizura/hosszu husegre mindkettot bagoert adhatjak..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest