Új hozzászólás Aktív témák
-
trbvszkij
tag
válasz adalbert1 #30 üzenetére
Meg vagyok elégedve vele, jelenleg a legközelebb áll a nekem tökéletes telefonhoz. Parasztvakítás minimális, viszont minden értelmes funkció benne van, gyakorlatilag tudásban 6230 (-fotóapparát, -mp3)
Összeszerelési minőség jó, nem nyöszörög, masszív.
Anyagminőség rendben, a hátlap bőrszerű borítása kifejezetten kellemes.
Joystick határozott, jól használható, sokkal jobban szeretem, mint a 6230-ét. Billentyűzet közepes, picit nagy az útja, de amúgy rendben.
Go To menü nagyszerű, de nem tökéletes (tökéletes pl. a C350es motorolámban volt, csak 9 funkció, de azt rögtön, itt kétszámjegyű is lehet, viszont emiatt picit vár az első számjegy után).
Kijelző elfogadható, jól olvasható, de felbontása kicsi.
Hangminőséggel nem volt gond.
Csengés hangos is tud lenni, különösebb torzítás nélkül. .mid és .amr csengőhangokat kezel. Hangminőség jó, de egész másképp, mint egy SE. Azok csilingelnek, ez inkább középhangokat ad ki.
Hangfelismerés hibátlan, BT headsettel is.
Bosszantó ostobaságok:
jobb gyorsbillentyűre alig néhány funkció választható, szerencsére Bluetooth legalább igen
Push to Talk van beállítva a telefon jobb oldalán levő gombra, amit az isten is diktafonnak teremtett, és ez nem változtatható. A joystick irányai nem konfigurálhatók, és ráadásul jobbra szintén PTT van...
Híváslista nokiásan még mindig háromfelé bontva, nehogy megtaláld, amit keresel. NEm szégyen a SE-tól tanulni pedig...
Nagyjából ennyi, szerintem jó vétel. Egy SE T630 kb. ugyanennyi, de jobbnak érzem a 6021-est. 6610-et nem ismerem.The meaning of life: Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest