Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
trbvszkij
tag
válasz
adalbert1 #30 üzenetére
Meg vagyok elégedve vele, jelenleg a legközelebb áll a nekem tökéletes telefonhoz. Parasztvakítás minimális, viszont minden értelmes funkció benne van, gyakorlatilag tudásban 6230 (-fotóapparát, -mp3)
Összeszerelési minőség jó, nem nyöszörög, masszív.
Anyagminőség rendben, a hátlap bőrszerű borítása kifejezetten kellemes.
Joystick határozott, jól használható, sokkal jobban szeretem, mint a 6230-ét. Billentyűzet közepes, picit nagy az útja, de amúgy rendben.
Go To menü nagyszerű, de nem tökéletes (tökéletes pl. a C350es motorolámban volt, csak 9 funkció, de azt rögtön, itt kétszámjegyű is lehet, viszont emiatt picit vár az első számjegy után).
Kijelző elfogadható, jól olvasható, de felbontása kicsi.
Hangminőséggel nem volt gond.
Csengés hangos is tud lenni, különösebb torzítás nélkül. .mid és .amr csengőhangokat kezel. Hangminőség jó, de egész másképp, mint egy SE. Azok csilingelnek, ez inkább középhangokat ad ki.
Hangfelismerés hibátlan, BT headsettel is.
Bosszantó ostobaságok:
jobb gyorsbillentyűre alig néhány funkció választható, szerencsére Bluetooth legalább igen
Push to Talk van beállítva a telefon jobb oldalán levő gombra, amit az isten is diktafonnak teremtett, és ez nem változtatható. A joystick irányai nem konfigurálhatók, és ráadásul jobbra szintén PTT van...
Híváslista nokiásan még mindig háromfelé bontva, nehogy megtaláld, amit keresel. NEm szégyen a SE-tól tanulni pedig...
Nagyjából ennyi, szerintem jó vétel. Egy SE T630 kb. ugyanennyi, de jobbnak érzem a 6021-est. 6610-et nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alig jelent meg a hazai szolgáltatóknál a 6020, máris piacon az utódja.
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest