Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

csatlakozom az előttem szólokhoz, azokhoz, akik szerint egy monocrom-nocamera (bár nekem a szines se rossz, pl hiváskor joo a szines foto egy név helyett, de tény, nyáron kint dolgozva napoin még csak azt se látom hogy be van kapcsolva a telo) elkellene, és ez a mobil tényleg joo. 2 napja tesztelek egy ilyent, mostanság ha eljutok egy boltig veszek egyet. 6230asom volt előtte, de eladtam, mp3 része hangerőben-hangminőségben is átlagoska, vagy az alatti. én meg zenélek, számit nekme a hangzás. nem gond ha valakinek nem. az meg hogy kamera:)....hehe, ez nem kamera ami ezekben van. főleg a videorögzitős része. arcképekre jó, van egy 30000es kinai 3 mp-es kamerám, és 1000x jobb képet csinál. meg videot is, nem cska foltokat ment a kártyára.
    volt 9210esem is, láttam már 3g-s telefonokat is egyet kettőt, és mivel nem vagyok hülye, tudom hogy még kb 1 év mire lesz olyan telo ami mp3ban szépen szól, filmet megéri nézni a kijelzőjén....stb.....

a lényeg hogy egy okostelo: 120 000

-6021es telo most már dominoban is 40
    -zsebkamera 3 megapixeles 30-40, max 50
    -iuadio 4 512es 35
    --------> ez itt max 125 000, és itt max a kamerába kell memkártya, ha a gyári 32 nem elég...a teloba meg mindenképp kell, mert mp3-képek-videok részlegre nem elég a 32es gyári kártya.

volt szerencsém 3300áshoz, hangja ratyi, a symbian rendszeres okostelefonok amugy jook, de még mindig nem az igazi. filmet nézni is lehet telefonon, ok, ezt a leirt listám nem tudja, de ilyen kicsiben én nem is tudok. akinek ez kell vegye meg.
    akinek kicsi a zsebe és nem számit neki a minőség annyira, az nyugodtan, engem nem zavar, csak nem kell köpködni, egy mobil nem tud annyit mint a fentebb leirt lista külön elemenként.
    a fentebb leirtakhoz annyit hogy nem szapulás, inkább tájékoztatás...ezek tények

Új hozzászólás Aktív témák