Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Zoli bácsi #58 üzenetére
Akkor talán még hoznak majd... Ezek szerint mégis van rá igény.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Zoli bácsi #56 üzenetére
Én meg karácsony körül akartam 6021-est venni... Talán kártyafüggetlenül lehet majd még kapni valahol. A BT-t én sokkal többre tartom, mint a gagyi kis vga fényképezőt... A 6020 így BT nélkül nagyon herélt egy jószág - most, hogy már a notik angy részében van BT, és a headssetek is egyre elterjedtebbek. Vagy keresek valakit, aki valamiért ilyet vett, most meg eladná. Amúgy a 6230 is tetszik, de az meg ugye pont a nyavajás fényképezője miatt drága.
Épp ma írtam le már valamelyik topikban, hogy a színes kijelző felőlem jöhet, hasznos feature-nek tartom, ha a hívő képe is megjelenika neve mellett, különösen autóban, headsetes használatnál.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Most nézem, hogy a PGSM-nél kivették a kínálatból. No, ezt hamar szétkapkodta a nép. Túl nagy igény volt kamera nélküli telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Nokia 8310 - A mini mobil - 2001
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest