Új hozzászólás Aktív témák
-
take.a.ride
tag
válasz blueMerle #15 üzenetére
''ezelött egy P900-at használtam, de nekem az túl nagy és kényelmetlen volt, tele olyan funkciókkal amiket én sose használok ki, mert már felnöttem, és se idöm se kedvem nincs programokat belezsúfolni és azokkal majomkodni.''
tokeletesen egyetertek. en a K750i-met adtam el, mert rajottem, hogy semmi szuksegem az extra funkcioira. (de hat a haracsolasi oszton, ugye
a masik, ami nagy csalodas volt a K750i-nel: kurva szar minosegu es halk a beepitett kihangositoja, es hangyafasznyi a billentyuzet, marpedig ez a ketto egy uzleti telonal nagyon fontos (a hosszu uzemido mellett). be kellett latnom, hogy hangos es ertheto beepitett kihangositot csak a Nokia tud csinalni jelenleg. -
sbazsi
veterán
ezelött egy P900-at használtam, de nekem az túl nagy és kényelmetlen volt, tele olyan funkciókkal amiket én sose használok ki, mert már felnöttem, és se idöm se kedvem nincs programokat belezsúfolni és azokkal majomkodni.
látom nagyraértékeled a gyártók megfeszített fejlesztéseit.
de sajna valóban ez a baj a leggyakrabban. annyi mindent tudnak, hogy mire megtanulja az ember...
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz blueMerle #26 üzenetére
Kösz!
A vodafone-nál sajnos nem találtam ilyet (mondjuk azért nem is kerestem annyira), pedig jó lenne az albiba vmi. normális net, de mivel kb. évente költözünk így nem lenne értelme aláírni szerződéseket, ezt meg vihetném, ahová akarnám.
Az Edge függ a Gprs-től, vagy közük sincs egymáshoz?
Más: Tud vki. olyan megbízható boltot, ahol 1 év nokia garanciával forgalmaznak új 6021-eseket? Kezd egyre jobban megtetszeni ez a teló, főleg hogy nincs benne kamera. -
Bog
HÁZIGAZDA
Szia,
köszönöm az észrevételeidet.
Azt hiszem, hogy a telefon hibáiról is kell beszélni, ám ha megfigyeled, a cikk konklúziója ez:
''A 6021 tényleg sláger lehet a céges telefonok körében. Presztízs, mert Nokia, nincs benne kamera, viszont nem néz ki rosszul, van Bluetooth, van EDGE és van korrekt készenléti idő. Mi kell még? Versenyképes ár.''
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy ''lemarás'' lenne.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest