- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
feketepeti
aktív tag
A BT-ben semmi rendkívülit nem találtam. Minden eddigi eszközömmel, amivel a Nokia6230i és a Siemens S55 ment, ez is megy, csak épp ez sokkal részletesebben konfigurálható.
Annyi, hogy nem lehet fixre állítani a láthatóságot, de mondjuk én azt amúgy sem szoktam, ne küldözgessen már mindenki mindenféle hülyeségeket zsúfolt helyeken.
Viszont ha már egyszer pároztattam, akkor minden megtalálja.
Ami picit furcsa benne, hogy ha pl. egy mp3-at át akarok küldeni, akkor azt ő nem küldésnek hívja, hanem másolásnak, vagy áthelyezésnek, de ettől kezdve ugyanaz a helyzet. Kiválasztom, hogy BT eszközre másolok, ott kiválasztom, hogy melyikre és átküldi, nyílván áthelyezésnél törli az eredetit. Vagy épp fogadja.
Ez természetesen eszközönként és protokollonként konfigolható, hogy automatán fogadjon, soha ne fogadjon, mindíg kérdezzen rá, csak először kérdezzen rá.
Szvsz semmi furcsa nincs benne, sőt szerintem messze a Nokia fölött van konfigurálhatóságban, inkább van akit elriaszt a bonyolultsága. -
feketepeti
aktív tag
Nekem van egy ilyenem, mégpedig úgy, hogy egy 6280-at vittem vissza 3 napos csereidő ucsó napján, mert állandóan fagyizott, arról nem beszélve, hogy valóban gyalázatosan van összerakva. 500neves telefonkönyv (a 6230i, ből nem tudtam rátolni a telefonkönyvet, mert 600név van benne)...
Az eladók azt mondták, nagyon meg fogom bánni, mert cscak a Nokia az igazi, de azóta nem tudom mi a fagyás és a beszélgetés közbeni újrabootolás.
(Igaz, az első telóm is Motorola volt, de az még SMS-t küldeni sem tudott és hívófél azonosítás sem volt benne))), kb 12éve, a GSM kor hajnalán és akkor került 120.000Ft-ba!!! )
Skinek vannak hozzá dögivel, bár engem marhára nem érdekel. Tetszik a telefon, a menüje teljesen jó, csak egy picit más. Angolul teljesen értelmes, de van benne pár félrefordítás.
Marha jól testre szabható, és akksival is tovább bírja.
Nekem eddig bejött.
A 2megás képek fél mega alatt maradnak és meglepően jók. Szerintem jobbak, mint a 6280 képei, bár ez nem a felbontáson múlik, hanem a szoftwerwn és az optikán.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Hát, nem sokan, inkább a v3i népszerű, én sem értem, miért. Igaz, hogy ez vastagabb és nincs fémből, de sokkal többet tud és még így sem mondható vastagnak, ahhoz képes, hogy összecsukható.
Szvsz ez jelenleg ez a legszebb, legstílusosabb nagytudású teló a piacon, én is komolyan gondolkozom rajta, viszont még a 6280 is esélyes és nem döntöttem el, melyik legyen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged