- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #432 üzenetére
Vissza a Nokiához?
Reméljük többre mész vele, mint a 6280-nal.
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #166 üzenetére
Ezt meg csak most olvasom, köszönöm. Jó hír.
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #164 üzenetére
Lehet, hogy nincs, de akkor is. A zenéim nagy része 256-os, most kódoljam át? Abban se vagyok biztos, hogy lehetséges. Én nem a minőségét kritizáltam a 192-eseknek, hanem hogy mi a fenének ilyen korlátot tenni a szoftverbe, ha már egyszer képessé tesznek egy telót Mp3 lejátszására.
Amúgy kipróbáltad? -
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #162 üzenetére
Hajlamos vagyok egyetérteni.
-
Atlantis
veterán
válasz
[Anduriel] #159 üzenetére
Ez elkeserítő. Mi francnak van benne ilyen korlát?
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #157 üzenetére
Akkor nagyon szomorú lennék...V3i állítólag tudja, ez meg nem? Várom az eredményeke, kösz, ha kipróbálod.
-
Atlantis
veterán
Esetleg valós tapasztalat? feketepeti nincs kedved kipróbálni?
-
Atlantis
veterán
Kipróbálná valaki ezt a telót 192kbps-nél nagyobb bitrátájú Mp3-mal, illetve VBR kódolású Mp3-mal? Lejátsza őket rendesen?
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #150 üzenetére
Dehogy deformálódhat el, ha normális anyagból van. Sima műanyag megfelel, ahogy pl.: a z600-om van.
Jobban megnézve ez is valami gumiszerű anyag, de jó. -
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #145 üzenetére
Ezt sajnos nekem is be kell látnom. Pedig gyakrabban nem jutok partnerkedvezményhez a Pannon-nál és ha lehet, ott vásárolok. Eddig minden telóm tőlük származott. Most gondolkodom először, hogy kivételt tegyek.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #143 üzenetére
Én legalább másfél, inkább két évig használok egy telót. Ezért is tökölök most annyit a cserével. Nem szeretnék rosszat választani, bár eléggé elkeserít a kínálat.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
Azok mind elcsúfítják őket. Nálam így ha megyek valahová, védve van, ha meg használni akarom, nem akadályoz a tok. Nekem bejött ez a megoldás. Persze ízlések és pofonok...
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #139 üzenetére
Tok az nálam is van, minden telómat övre fűzhető tokban hordom.
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Én a fóliát kapom le először a telóimról. Utálom őket. Flipes telónál meg értelmetlen is.
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #123 üzenetére
Remek. Már csak utána kell néznem, Egerszegen be lehet-e szerezni újan, függetlenül.
Kösz a válaszokat. Még az EDGE-ről akkor majd várjuk az infót. -
Atlantis
veterán
Én is köszönöm a válaszokat, meglepett, hogy van Bass Boost, ráadásul többlépcsős. Ezt sehol nem említették. Csukott állapotban melyik gombokkal lehet léptetni/pörgetni? gondolom nem a hangerővel...
Az is meglepett, hogy nincs headset hozzá, bár végülis jobb, mintha valami vacakot adnának hozzá. Van egyébként a Motonak hozzávaló madzagos headsetje.
V3i-nél írták, hogy a szoftvert nem igazán dolgozták át a nagyobb felbontáshoz. Itt ilyen gond nincs ugye? Értem ezalatt, hogy a menük ''teljes képernyősek'', nem pedig egy ablakban valahol a képernyő közepén van a hasznos terület, a többi meg kihasználatlan. nem tudom jobban leírni a dologt, remélem érthető, mire célzok.
Még egy banális kérdés: milyen színű a háttérvilágítás? Látni pirosat is, de a V-sorozatban eddig kék volt. Ja és a te V3x-ed milyen színű? Csak hogy milyet lehet itthon beszerezni.
Ez az EDGE dolog érdekes, a Mobile-review tesztjében is írják, hogy a korai darabokban nincs EDGE, viszont a kijelzőről készült képeken meg nekik is világít a 2,5G ikon. most akkor hogy van ez? Tuti, hogy a 2,5G jelenti az EDGE-t?
Ára meg azért volt gondolom drágább, mert a cégednek rendes számla kellett róla, nem 0%-os. -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #108 üzenetére
Mi van a teló gyári alapcsomagjában?
Fényképezőt akartam kérdezni, de erről írtál. Az én céljaimra tuti elég lesz.
Mp3 lejátszásról írhatnál, tényleg nem lehet beletekerni a számokba? Csukott állapotban hogy használható a dolog, lehet-e számot léptetni, stb...EQ, vagy valami hangszínállítási lehetőség van? Hangminőség a hozzáadott headset-tel (ha adnak egyáltalán).
24 óra Bt-szal és ez jónak számít? Többet vártam volna. Gondolom akkor egy sztereo Bt-s headsettel is nagyjából naponta töltheti az ember.
Kijelző olvasható erős napsütésben? Nem csak a belső, a külső is érdekel. A külsőn milyen információk jelennek meg? Elmulasztott hívások, üzenetek, hívó fél neve, aksiállpot van?
Tényleg jelez 10 percenként, ha nem olvasol el egy SMS-t? Ez elég idegesítő lehet. Vibra milyen erős benne? Ha volt SE-d, akkor ahhoz képest.
Na, hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe. -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #106 üzenetére
Köszöntem, ez alapján nem kérdezlek a média-részről...
Akksi hogy bírja és milyen használat mellett? -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #104 üzenetére
No, már régóta vártam, hogy írj valami összefoglalót. ha van időd, részletesebben is írhatnál a telóról.
-
Atlantis
veterán
Hát, nem sokan, inkább a v3i népszerű, én sem értem, miért. Igaz, hogy ez vastagabb és nincs fémből, de sokkal többet tud és még így sem mondható vastagnak, ahhoz képes, hogy összecsukható.
Szvsz ez jelenleg ez a legszebb, legstílusosabb nagytudású teló a piacon, én is komolyan gondolkozom rajta, viszont még a 6280 is esélyes és nem döntöttem el, melyik legyen. -
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #94 üzenetére
Kösz. Már csak valami infó kéne a teló Mp3 lejátszási képességeiről.
-
Atlantis
veterán
Szerintetek használható lesz majd ez a teló a Sonyericsson nemsokára megjelenő sztereó blue-s headsetjével? Elvileg csak az A2DP szabványt kell tudnia mindkettőnek, nem? Nincs gyártói szinten lekorlátozva, hogy SE headsethez csak SE teló jó.
-
Atlantis
veterán
Valaki tudna nyilatkozni a teló MP3 lejátszási képességeiről? Milyen hangja van? Mondjuk W800-hoz képest, egy normális fülessel.
Esetleg ha valaki próbálta volna már a Motorola HT820 Blue-s sztereó headsetjével, az leírhatná a véleményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest