- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
feketepeti #487 üzenetére
És azt, hogyan csináljam?
Ui.: ki tudja, hogy Trémobilnál mi a videóátjáró száma?
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
válasz
feketepeti #485 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy 3G-s hálón jobban merülne.
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #432 üzenetére
Vissza a Nokiához?
Reméljük többre mész vele, mint a 6280-nal.
-
_seth_
veterán
válasz
feketepeti #380 üzenetére
Éppen ezért idegesítő, hogy 200 ft és még azt is sajnálták....
Most rendelek hozzá tokot+sztereó fülest, holnap 512-es memkarit
[Szerkesztve] -
vegh
tag
válasz
feketepeti #116 üzenetére
Üdv!
Nekem vodás van.
1.Hogy lehet elővarázsolni a gyári mp3 lejátszót?
2.Hogyan tudok rá zenét tenni adatkábellel? kell hozzá valami progi? jah nincs memóriakártyám.
Egyébkét megy a lejátszó összecsükva is és a live gomb nem változtatható meg sőt a sinsémától függetlenül piros marad
mod: az javás nem fut háttérben
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #166 üzenetére
Ezt meg csak most olvasom, köszönöm. Jó hír.
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #164 üzenetére
Lehet, hogy nincs, de akkor is. A zenéim nagy része 256-os, most kódoljam át? Abban se vagyok biztos, hogy lehetséges. Én nem a minőségét kritizáltam a 192-eseknek, hanem hogy mi a fenének ilyen korlátot tenni a szoftverbe, ha már egyszer képessé tesznek egy telót Mp3 lejátszására.
Amúgy kipróbáltad? -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #157 üzenetére
Akkor nagyon szomorú lennék...V3i állítólag tudja, ez meg nem? Várom az eredményeke, kösz, ha kipróbálod.
-
joshua7
veterán
válasz
feketepeti #130 üzenetére
Nekem v525 van. Kezdetben azon sem látszott semmi, de így 2.5 év után szépen lehet látni az OK gomb karikáját a kijelzőn. Meg néhány másét is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
feketepeti #130 üzenetére
Idővel... a kezembe került egy két hónapos példány, és bizony a kijelzőn ott voltak a billentyűk nyomai, reméljük neked több szerencséd lesz.
-
Bári
tag
válasz
feketepeti #128 üzenetére
Helló!
A készülékhez lehet kapni elő és hátlapot? Ugyanis a boltban, ahol én néztem csak ilyen ''bordós barna'' színben kapható. Nekem meg kék kellene. Kapható hozzá fedőlap, vagy inkább nézzek meg egy másik boltot? -
válasz
feketepeti #128 üzenetére
Azzal a gumipöcökkel egy baj van, h. idővel deformálódhat.
Okosabb helyeken (pl. Sharp) ezt műanyag távtartókkal és süllyesztett billentyűzettel oldják meg.
Bár ennél, a vékonyság miatt eltérő lehet a kivitel...
Várjuk meg a tapasztalatokat... -
Bári
tag
válasz
feketepeti #123 üzenetére
Helló!
Csak még egy kérdést. Ennél a telefonnál is előjön a v széria betegsége, az hogy a billentyűzet nyomot hagy a kijelzőn? -
Atlantis
veterán
válasz
Remek. Már csak utána kell néznem, Egerszegen be lehet-e szerezni újan, függetlenül.
Kösz a válaszokat. Még az EDGE-ről akkor majd várjuk az infót. -
Bári
tag
válasz
Helló!
Azért de jó ez az EDGE dolog. Van is, meg nincs is
Egyébként a speedshop-nál többféle fülest is lehet hozzá kapni. (pl.
Nem csak ez a fajta van. Egyébként ha a funkciókat nézzük a telefon igen jó vétel lehet. -
Bári
tag
válasz
feketepeti #115 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
A pontos és részletes Bt konfigurációt végül is meg lehet tanulni. Az mp3 lejátszónak igazán örülök. végre egy hasznos darab! A moto menüt akkor meg lehet szokni, legalább ez vigasztal
.
Nos a telefon nekem nagyon tetszik, egyedül az ára a hátulütője. Te mennyiért vetted? Kérlek linkeld már be a bolt weboldalát (lehetőleg privát üzenetben).
[Szerkesztve] -
feketepeti
aktív tag
válasz
feketepeti #114 üzenetére
Ja, kiegészíteném az mp3 lejátszást.
Szóval, van rátelepítve egy Javás lejátszó, csak nem tudom miért, mert sokkal butább, mint a beégetett. Ebben tényleg nem tudtam beletekerni, és a külső gombokkal sem vezérelhető.
A gyári sokkal jobb. -
Bári
tag
válasz
feketepeti #111 üzenetére
Helló!
Végre felbukkant valaki, aki rendelkezik egy ilyen telefonnal! Végignézve a hozzászólásokat látom, hogy nem használod a média részét a telefonnak, de azért én is arra kérnélek, hogy próbáld már ki az mp3 lejátszást.
A bluetooth részt viszont nem értem. A motoroláknak híresen ''furcsa'' a kékfog kezelése. Mondjuk, hogy küldesz nagyobb fájlt (alapvetően képet, mp3-at) egy másik telefonra, akkor ezt hogy kivitelezed?
Olvastam, hogy alapvetően azért sokat használod netezésre, de ugye akkor nem zavar az EDGE hiánya? (őszintén szólva ez az utolsó funkciója amit használnék, de azért jó lenne tudni)
Előre is köszönöm válaszod!
Na ezt kihagytam: Az mp3 lejátszás elvileg fut a háttérben, mégpedig a következő képpen:
''Mp3 lejátszás a telóval.
Nem kell hozzás semmi extra program
Lépések
1.A memória kártyára feltöltöd az mp3-akat.
2.Saját fájlok -> Hangok -> Memóriakártya -> Új lista
3.kijelölöd a zenéket
4.Majd a listát lejátszod (Saját fájlok -> Hangok -> Memóriakártya )''
(A hozzászólás a v360-as topikból lett kivágva! Elnézést, de linkelni már nem volt kedvem)
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #108 üzenetére
Mi van a teló gyári alapcsomagjában?
Fényképezőt akartam kérdezni, de erről írtál. Az én céljaimra tuti elég lesz.
Mp3 lejátszásról írhatnál, tényleg nem lehet beletekerni a számokba? Csukott állapotban hogy használható a dolog, lehet-e számot léptetni, stb...EQ, vagy valami hangszínállítási lehetőség van? Hangminőség a hozzáadott headset-tel (ha adnak egyáltalán).
24 óra Bt-szal és ez jónak számít? Többet vártam volna. Gondolom akkor egy sztereo Bt-s headsettel is nagyjából naponta töltheti az ember.
Kijelző olvasható erős napsütésben? Nem csak a belső, a külső is érdekel. A külsőn milyen információk jelennek meg? Elmulasztott hívások, üzenetek, hívó fél neve, aksiállpot van?
Tényleg jelez 10 percenként, ha nem olvasol el egy SMS-t? Ez elég idegesítő lehet. Vibra milyen erős benne? Ha volt SE-d, akkor ahhoz képest.
Na, hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe. -
joshua7
veterán
válasz
feketepeti #108 üzenetére
A méretéről mi a véleményed? Mondjuk a 6280-hoz képest mekkora? Engem elriaszt a szélessége.
-
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #106 üzenetére
Köszöntem, ez alapján nem kérdezlek a média-részről...
Akksi hogy bírja és milyen használat mellett? -
Atlantis
veterán
válasz
feketepeti #104 üzenetére
No, már régóta vártam, hogy írj valami összefoglalót. ha van időd, részletesebben is írhatnál a telóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest