- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
válasz
kaktusztea #132 üzenetére
lesz nálam 2db 1710S a jövő héten ha gondolod majd írok mailt hogy érdemes-e ilyet venni
-
Még annyit érdemes lenne megjegyezni, hogy leszóltátok az LG cucc látószögeit mert ugye ez a panel még nem MVA-s.
Mivel én távolabbról ''szögben'' is szoktam nézni a monitorom, és pont ilyet akartam venni, ezért elmásztam megnézni és vizsgálgattam kb. 1 órát ezt a cuccost.
Arra jutottam hogy a többi kirakott kb. 30 TFT-hez viszonyítva ennek vannak a legjobb látószögei. :F
Most meg sikerült találnom róla egy tesztet a PCWorld oldalán ahol mérik a látószögeket nem csak a gyári adatokat írják le.
Ezt írják az LG 1710B-ről:
''In our informal assessment, the L1710B had among the widest viewable angles of the monitors we've seen, making it a good choice for desktop presentations. ''
Rated viewing angle 140 degrees horizontal and 110 degrees vertical; TM-WVF technology
Measured horizontal viewing angle
180 degrees
Összehasonlításképp:
Dell UltraSharp 1702FP
Rated viewing angle 170 degrees horizontal and 170 degrees vertical; MVA technology
Measured horizontal viewing angle
127 degrees
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged